Antena Meniu Search
x

Video Răsfăţ de Ziua Bărbatului: zeci de turişti au petrecut în piscinele cu spumă de la Băile Felix. Cât costă un sejur cu toate activităţile incluse

De Ziua Bărbatului, turiştii din toate colţurile ţării au avut un sigur scop - să danseze toată ziua în piscinele pline cu spumă de la Băile Felix. Şi după o bălăceală pe cinste, aceştia s-au bucurat de cocktailuri alese şi mâncăruri speciale. Motiv de bucurie au avut şi doamnele, care au ars caloriile la orele de aqua - zumba. 

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 10:29

Vezi și

Peste 5.000 de turişti au avut parte de un weekend de neuitat în piscinele cu apă termală, unde atmosfera a devenit incendiară. Doamnele au uitat de inhibiţii, şi-au luat pus costumele de baie şi s-au acoperit cu spumă, totul spre bucuria bărbaţiilor. 

Iar dacă tot a fost ziua lor, de răsfăţ au avut parte şi domnii.

Turist: Am dansat, foarte frumos. După atâta baie ţi se face şi poftă de mâncare.

Nici cei mici nu au stat departe de distracţie

Pe acelaşi subiect

Copiii au fost atât de încântaţi încât chiar au gustat din... bulele de săpun.  

Activităţi au fost şi pentru doamnele şi domişoarele care au vrut să ardă calorii după o masă copioasă. Ritmul antrenat al orelor de zumba le-a atras ca un magnet.  

Delia Papik – coregraf: În piscină muşchii lucrează mult mai bine deoarece este forţa apei. Mişcările sunt mult mai ample, mult mai grele şi articulaţiile nu sunt atât de solicitate.

După o zi atât de frumoasă, turiştii şi-ar fi dorit să-şi mai prelungească concediul.

Bărbat: Am avut un sejur foarte scurt.

Pentru acest concendiu turiştii şi-au făcut rezervări încă de anul trecut

Daniel Fechete administrator complex balnear: Pachetele le-am pus în vânzare anul trecut, în noiembrie. A costat 800 de lei de persoană, cazare cu masă, masă festivă, activităţile de la Aqua Park.

După un weekend plin de soare şi zâmbete, turiştii şi-au plănuit deja următorul concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Răsfăţ de Ziua Bărbatului: zeci de turişti au petrecut în piscinele cu spumă de la Băile Felix. Cât costă un sejur cu toate activităţile incluse