Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia a mărturisit de ce l-a ucis pe Radu Bogdan, cel mai bun prieten al său (VIDEO)

Sorin Rogia a recunoscut în faţa judecătorilor că l-a ucis pe prietenul său, Radu Bogdan.

Sorin Rogia a recunoscut în faţa judecătorilor că l-a ucis pe prietenul său, Radu Bogdan. Judecătorii au confirmat, astăzi, mandatul de arestare emis pe numele său, astfel că acesta rămâne în spatele gratiilor.

Informaţia a fost făcută publică de prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a confirmat mandatul de arestare preventivă emis pe numele inculpatului Rogia Sorin Ioan. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut comiterea faptei şi, conform declaraţiilor sale, mobilul crimei a fost reprezentat de divergenţe în legătură cu concepţiile despre viaţa şi religie avute cu victima. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele", a precizat Cotrău, potrivit ebihoreanul.ro.

Reamintim că Rogia a fost capturat noaptea trecută de un echipaj al Poliției Transporturi Feroviare, din Gara de Nord Timișoara. Se pare că tânărul ar fi plănuit să fugă în Serbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia a mărturisit de ce l-a ucis pe Radu Bogdan, cel mai bun prieten al său (VIDEO)