Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia a mărturisit de ce l-a ucis pe Radu Bogdan, cel mai bun prieten al său (VIDEO)

Sorin Rogia a recunoscut în faţa judecătorilor că l-a ucis pe prietenul său, Radu Bogdan.

la 21.11.2017, 12:36

Sorin Rogia a recunoscut în faţa judecătorilor că l-a ucis pe prietenul său, Radu Bogdan. Judecătorii au confirmat, astăzi, mandatul de arestare emis pe numele său, astfel că acesta rămâne în spatele gratiilor.

Informaţia a fost făcută publică de prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a confirmat mandatul de arestare preventivă emis pe numele inculpatului Rogia Sorin Ioan. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut comiterea faptei şi, conform declaraţiilor sale, mobilul crimei a fost reprezentat de divergenţe în legătură cu concepţiile despre viaţa şi religie avute cu victima. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele", a precizat Cotrău, potrivit ebihoreanul.ro.

Reamintim că Rogia a fost capturat noaptea trecută de un echipaj al Poliției Transporturi Feroviare, din Gara de Nord Timișoara. Se pare că tânărul ar fi plănuit să fugă în Serbia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Oradea. Sorin Rogia a mărturisit de ce l-a ucis pe Radu Bogdan, cel mai bun prieten al său (VIDEO)