Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa tinerei DJ Lalla. S-a cazat la un cunoscut în Mamaia şi i-a zis că merge să vadă răsăritul

Continuă ancheta în cazul morţii suspecte a tinerei de 34 de ani, DJ şi prezentatoare radio, care a fost găsită fără viaţă pe o plajă din Mamaia. Tatăl tinerei spune că ar fi suferit din cauza depresiei şi că urma un tratament psihiatric. Astăzi, mama tinerei a mers la Serviciul de Medicină Legală Constanţa pentru procedurile de identificare. Între timp, anchetatorii au făcut audieri şi au aflat că DJ Lalla plecase pe plajă să vadă răsăritul.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 13:17

Vezi și

Tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare. În ultima postare, femeia a publicat un videoclip cu hashtag-urile ,"depresie" şi "o să fie mai bine".

Trupul tinerei a fost găsit pe o plajă din Mamaia, în faţa unui hotel de patru stele, aproape de malul apei. Era îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. Era 10 dimineaţa când o turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. Femeia a crezut iniţial că este un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat şi-a dat seama că e o persoană care nu mişcă şi a sunat imediat la 112. Fără nimeni în preajmă care ar fi putut s-o recunoască, poliţiştii au căutat indicii despre identitatea tinerei. 

Ultima postare a Laurei Roşca

Câteva ore mai târziu, anchetatorii au aflat că victima este Laura Roşca, cunoscută în industria muzicală sub numele de Lala. Cântăreaţă, DJ, MC şi creator de conţinut. Născută în Cluj, într-o familie de artişti. Artista a postat ieri un videoclip cu hashtag-urile #depresie şi #osăfiemaibine. 

Pe acelaşi subiect

La începutul verii, într-o vacanţă în Italia, publica o imagine similară, cu hashtag-urile fiiputernică, continuă să mergi mai departe. Prietenii ei vorbesc despre un deces în familia Laurei, în urma căruia artista ar fi fost extrem de afectată. 

Despre o tristeţe profundă vorbeşte şi tatăl cântăreţei.

Tânăra lupta cu depresia

Tatăl Laurei: Ea acum o lună a avut o depresie, a fost internată. Dar în ultima perioadă se simţea bine. eEra ok, relaxată, îşi făcea tratament. Am o prietenă psiholog, făcea şedinţe.

Anchetatorii au mai multe variante. Fie Lala a intrat în mare, iar din cauză că apa era foarte rece, a făcut stop cardio respirator, fie s-a înecat, iar valurile au adus-o la țărm. Nu este exclusă nici ipoteza unei sinucideri. Singura certitudine este că pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

De ce se afla tânăra în Mamaia

DJ Lalla ar fi fost cazată în Mamaia la un individ pe care îl cunoscuse abia de o lună pe reţele sociale. Tânăra a apărut la uşa acestuia în urma cu două zile după ce s-ar fi certat cu iubitul ei şi i-a spus că vrea să stea la el. Ziua următoare, i-a spus acestuia că merge pe plajă deoarece vrea să vadă răsăritul, iar de atunci acesta nu a mai auzit nimic din partea ei şi nu a lăsat niciun bilet de adio. În această dimineaţă, mama împreună cu două fete au venit să ridice trupul Lallei de la morga cimitirul central din Constanţa. Conform unor surse oficiale, fata a murit înecată, legiştii i-au găsit apă şi nisip în plămâni. S-au luat totuşi probe hispopatologice pentru a se afla dacă fata a consumat alcool sau droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa tinerei DJ Lalla. S-a cazat la un cunoscut în Mamaia şi i-a zis că merge să vadă răsăritul