Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare SPECTACULOASĂ de situație în cazul expertului român în inginerie spaţială Dumitru Popescu, arestat în SUA. Ar urma să fie eliberat, familia dă în judecată statul american

Întorsătură dramatică în cazul românului Dumitru Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți experți români în inginerie spațială, arestat în SUA.

de Redactia Observator

la 15.11.2017 , 17:53

Răsturnare ȘOCANTĂ de situație în cazul expertului român în inginerie spaţială Dumitru Popescu, arestat în SUA. Urmează să fie eliberat, familia dă în judecată statul american

Întorsătură dramatică în cazul românului Dumitru Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți experți români în inginerie spațială, arestat în SUA.

Familia lui Dumitru Popescu a precizat pentru presa locală că acesta urmează să fie eliberat din lipsă de probe și urmează să dea în judecată statul american. De asemenea, compania ARCA, al cărui CEO este, a anunțat că-și susține directorul și că prezentarea și testarea revoluționarului motor de rachetă Aerospike va continua conform planului.

Familia lui Dumitru Popescu a anunțat că urmează să dea publicității un comunicat de presă în legătură cu cele întâmplate în această săptămână. Potrivit presei locale, părinții lui Dumitru Popescu intenționează să angajeze o casă de avocatură și să dea în judecată instituția publică din statul american New Mexico care a știrbit imaginea fiului lor.

Articolul continuă după reclamă

Ei mai spun că, în realitate, Dumitru Popescu ar fi descoperit un combustibil revoluționar, care ar fi afectat mii de companii de peste ocean și de aceea i s-ar fi inventat povestea cu frauda.

Apropiați ai lui Dumitru Popescu, fondatorul ARCA arestat în SUA: „E o răzbunare a concurenței!”

Familia omului de știință Dumitru Popescu (fondatorul companiei aerospațiale ARCA, cu numeroase invenții pe plan mondial) mai anunță că așteaptă ca acesta să fie eliberat din arest, neexistând vreun temei legal pentru a fi reținut mai mult. 

"El a fost mereu un om corect. A muncit din greu sa ajungă aici. Nu este vinovat. Va fi eliberat în orice moment. Este o campanie publicitară agresivă împotriva lui. Vă dați seama, la nivelul acela e concurență mare”, a precizat un apropiat al lui Dumitru Popescu, pentru presa locală.

De asemenea, compania ARCA a transmis un comunicat cu privire la situația în cauză: „ARCA Space Corporation va continua dezvoltarea proiectelor sale din cadrul contractelor aerospațiale în desfășurare, așa cum este programat să se întâmple. Compania are încredere în președintele său Dumitru Popescu și îl așteaptă să își ducă la bun sfârșit eforturile întreprinse. Dumitru Popescu a fost acuzat în statul New Mexico, își susține nevinovăția și urmărește să aiba câștig de cauză în cadrul procedurilor juridice. În acest timp, activitatea din companie are ca țintă prezentarea și testarea cu succes a motorului rachetă aerospike. ARCA Space va ține publicul la curent cu progresul proiectelor și cu evoluția situației interne”.

Expertul român în inginerie spaţială a fost arestat în SUA. Dumitru Popescu era la un pas de construcţia unui motor de rachetă revoluţionar, conform graficului afișat pe site-ul companiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Răsturnare SPECTACULOASĂ de situație în cazul expertului român în inginerie spaţială Dumitru Popescu, arestat în SUA. Ar urma să fie eliberat, familia dă în judecată statul american