Antena Meniu Search
x

Răzbunarea în stil mafiot a unor părinţi din Vrancea! Ar fi dat foc maşinii bărbatului însurat care le-a sedus fiica de 17 ani (VIDEO)

Doi părinţi au făcut scrum maşina veterinarului din comună, după ce au aflat că bărbatul, însurat, are o relaţie, de mai mult timp, cu fiica lor de 17 ani. 

Vezi și

Doi părinţi din Vrancea făcut scrum maşina veterinarului din comună, după ce au aflat că bărbatul, însurat, are o relaţie, de mai mult timp, cu fiica lor de 17 ani. 

Şi-au dat întâlnire în centrul localităţii cu cel care le-a sedus copila, l-au scos cu forţa din maşină, şi i-au cerut socoteală.

Medicul le-a scăpat, însă, printre degete. Curioşi, cei doi soţi s-au răzbunat pe maşina amorezului cu ajutorul unei sticle incendiare. Cei doi părinţi s-au ales acum cu dosar penal. Se pare că veterinarul nu ar fi la prima abatere! El a mai fost protagonistul unui scandal amoros în urmă cu 6 ani!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răzbunarea în stil mafiot a unor părinţi din Vrancea! Ar fi dat foc maşinii bărbatului însurat care le-a sedus fiica de 17 ani (VIDEO)