Antena Meniu Search
x

Video Răzbunarea ca-n filme din Brăila, rămasă fără urmări: agresorul a fost lăsat liber. Reacţia Poliţiei spune totul: zâmbete şi ridicări din umeri

A lovit intenţionat un om cu maşina dar procurorii l-au lăsat in libertate. Răfuiala de la Brăila se putea încheia tragic, însă anchetatorii nu consideră că bărbatul de la volan este periculos. Asta deşi imaginile de o violenţă rară sunt clare. Abia la 24 de ore de la grozăvie, poliţiştii au venit să ridice maşina pentru expertiză.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 16.09.2021, 19:25

Vezi și

O reglare de conturi dusă la extrem. Asta s-a întâmplat ieri la Brăila, ziua în amiaza mare, pe o stradă intens circulată. Bărbatul din imagine a vrut să-şi răzbune fratele în stil mafiot. S-a urcat la volan, a apăsat tare pedala de acceleraţie şi nu i-a mai păsat de urmări. L-a izbit cu putere pe tânăr iar victima a rămas întinsă pe drum, fără să mai mişte minute bune.

Individul a coborât imediat din maşină pentru a se asigura că îşi îndeplinise misiunea ucigaşă. Zgomotul asurzitor al impactului violent i-a scos pe oameni imediat din curţi. S-au strâns ciorchine. Au început să se înjure şi să se ameninţe. A fost doar un pas până la o încăierare generală. O femeie care l-a văzut pe tânăr căzut lat pe caldarâm, aproape că a leşinat. Câţiva martori abia au ţinut-o de braţe.

"Ieri l-au luat cu salvarea! Da, s-au certat! L-a tăiat pe un frate de-al lui cu cuţitul", spun vecinii. De la ieşirea din curte şi până la stradă tânărul nu a făcut mai mult de 3-4 paşi. Maşina venea de undeva din spatele meu, iar timpul lui de reacţie a fost foarte-foarte scurt. A încercat să se ferească, în zadar însă. Tatăl şi sora victimei sunt încă în stare de şoc. Deşi pare greu de crezut, tânărul lovit cu maşina nu a avut decât câteva zgârieturi. Medicii de la spitalul din Brăila l-au lăsat să plece acasă încă de aseară.

  • Reporter: Cei doi au fost lăsaţi liberi după ce au ieşit din spital?
  • Poliţistă: Au fost audiaţi, urmează să fie luate măsuri în funcţie de rezultate.
  • Reporter: Deci au fost lăsaţi liberi?
  • Poliţista schiţează un zămbet.
  • Reporter: Este adevărat că şoferul a fost lăsat liber peste noapte, iar maşina lăsată în faţa curţii şi luată abia dimineaţă?
  • Poliţistă: În momentul ăsta nu am informaţia aceasta.
Pe acelaşi subiect

Ce spun criminaliştii

Deşi imaginile arată clar intenţia de răzbunare, oamenii legii i-au lăsat acasă pe bărbaţi după audieri. Iar maşina, probă importantă în dosar, a stat nemişcată în faţa casei aproape 24 de ore de la incident. Abia în această dimineaţă a fost luată şi dusă pentru expertiză. Tot azi, şoferul a ajuns, din nou, la audieri. Procurorul trebuie să decidă acum dacă o să-l reţină pe bărbat sau o să-l lase, pentru a două oară liber, în voia lui.

Criminaliştii îl cataloghează drept un individ periculos, căruia răzbunarea i-a întunecat minţile. "Avem de a face clar cu o tentativă de omor. Are impresia că-şi poate face dreptate oricând, oricum şi împotriva oricui. Pentru el nu există justiţie. Există doar legea pumnului. Şi dacă nu poate să dea cu pumnul, dă cu maşina", a declarat Dan Antonescu, specialist criminalist.

Nu este pentru prima dată când indivizi periculoşi lovesc adversarii cu maşina. În 2019, liderul clanului Duduianu, zis Pian, a trecut intenţionat cu roţile peste picioarele unui pieton care l-ar fi luat la rost pentru că nu i-a acordat prioritate pe trecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Răzbunarea ca-n filme din Brăila, rămasă fără urmări: agresorul a fost lăsat liber. Reacţia Poliţiei spune totul: zâmbete şi ridicări din umeri