Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare a poliţiştilor, în Capitală. Zmeii șoselelor s-au enervat pe oamenii legii, dar n-au scăpat de sancțiuni: "Nu-mi pui camera în față"

Politiştii din Bucureşti au făcut razii de amploare în ultimele două nopţi şi au oprit din drum zeci de şoferi băuţi. Unii s-au supărat foarte tare pe agenţi şi au încercat să îi convingă să nu îi lase fără permis, dar nicio scuză nu i-a salvat. Suprize au avut şi poliţiştii de la Dej. Chemaţi la un accident rutiter, au constatat că un pieton băut a fost lovit de maşina unei tinere care a ieşit pozitivă la testul anti-drog.

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 21:35

Vezi și

Un tânăr de 19 ani traversa pe zebră când a fost lovit de maşină. La volan era o şoferiţă de aceeaşi vârstă cu victima. Tânăra de la volan a ieşit pozitivă la metamfetamină, are dosar penal şi permisul de conducere suspendat. Din fericire, pieronul a scăpat doar cu răni uşoare.

A fost noapte albă şi în Capitală. Poliţiştii au făcut filtre pentru a-i opri pe şoferii periculoşi. O femeie cu alcoolemie 0.33 a fost printre primele verificate şi s-a arătat deranjată de martori. "Nu-mi pui camera în față! Lucrez cu camera, ai înțeles?", a spus şoferiţa. 

Chiar şi un biciclist a fost prins băut. Are de plătit aproape 900 de lei amendă. "870 de lei pentru că am condus bicicleta cu 0.13 alcoolemie. Am consumat niște gin, ca să fiu sincer. Sunt conștient că și eu, ca biciclist, fac parte din trafic. Mi se pare normal să fiu sancţionat conform legii", a spus băiatul.

Patru tineri din Bucureşti, prinşi la volan sub influenţa drogurilor

Pe acelaşi subiect

În ultimele două nopţi, agenţii de circulaţie din Bucureşti au amendat 98 de şoferi cu peste 61.000 de lei. Patru tineri au fost prinşi la volan sub influenţa substanţelor interzise. Ultimul, azi-dimineaţă.

"Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost depistat în timp ce conducea autovehiculul pe o stradă din Sectorul 5, în urma testării cu aparatul drug test acesta a indicat pozitiv pentru consumul de canabis", a spus Gâtan Radu, reprezentantul Brigăzii Rutiere.

În ultimii cinci ani au fost trimişi în judecată peste 62.000 de şoferi care au condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conform statisticilor Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Razie de amploare a poliţiştilor, în Capitală. Zmeii șoselelor s-au enervat pe oamenii legii, dar n-au scăpat de sancțiuni: "Nu-mi pui camera în față"