Antena Meniu Search
x

Video Seară plină pentru poliţiştii din Bucureşti. Printre cei pe care i-au amendat și un biciclist: "Sunt conștient că și eu fac parte din trafic"

Poliţiştii din capitală au ieşit din nou noaptea trecută la vânătoare de şoferi. Au oprit zeci de maşini în trafic. Şi nu numai. Inclusiv un biciclist a fost nevoit să plece acasă pe lângă bicicletă după ce etilotestul a arătat că băuse. 

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 09:03

Vezi și

Printre primii șoferi care au fost prinși în offside s-a numărat și o femeie, cu alcoolemie de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. La vederea camerelor de filmat, a ieșit din mașină și a început să facă scandal, de față cu polițiștii. 

Nu-mi pui camera în față! Lucrez cu camera, ai înțeles? Nu vă supărați, de când filmează cu camera direct? Fără să întrebe dacă e voie?" 

Mai puţin recalcitrant a fost un biciclist prins .... pe roata greşită. 

Biciclist: "870 de lei pentru că am condus bicicleta cu 0.13 alcoolemie. Am consumat niște gin, ca să fiu sincer. Sunt conștient că și eu, că biciclist fac parte din trafic." 

Pe acelaşi subiect

Reporter: "Ce faci acum cu bicicleta? Mergi pe lângă ea până acasă?" 

Biciclist: "Păi, probabil că da. Îți dai seama."  

O seară plină pentru polițiști

N-au fost singurele "capturi" ale poliţiştilor.

Gâtan Radu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: "Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost depistat în timp ce conducea autovehiculul pe o stradă din Sectorul 5, în urma testării cu aparatul drug test acesta a indicat pozitiv pentru consumul de canabis." 

Recordul negativ al nopții a fost stabilit de un șofer care s-a urcat băut la volan cu o alcoolemie de 0.71.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Seară plină pentru poliţiştii din Bucureşti. Printre cei pe care i-au amendat și un biciclist: "Sunt conștient că și eu fac parte din trafic"