Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare, în Capitală. Zeci de șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși băuți sau drogați la volan

Deşi poliţiştii de la Rutieră fac razii săptămânal, şoferii nu se învaţă minte. Zeci de conducători auto au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan, azi-noapte, şi s-au ales cu dosare penale.Nici taximetriştii nu au scăpat de controale. Mulţi s-au ales cu amenzi usturătoare şi au rămas fără plăcuţele de înmatriculare, după au condus fără a avea atestat.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 15.01.2023, 08:10

Vezi și

Băut bine, un bărbat de 29 de ani s-a urcat la volan şi a plecat la plimbare prin Centrul Bucureştiului, fără să se gândească la consecinţe. Cursa lui s-a încheiat la primul filtru al poliţiei. S-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Un alt bărbat de 36 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autovechicul pe o strada din sectoruul 3, sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,10 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat.

Nici taximetriştii nu au scăpat de controalele poliţiştilor

Pe lângă amenda primită, permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile. Un alt şofer care a fost prins pe picior greşit a încercat să găsească justificări pentru valoarea alcoolemiei.

Pe acelaşi subiect

Nici taximetriştii nu au scăpat de controalele poliţiştilor. 

Ana Grigore, reporter Observator: Şoferii care nu aveau autorizaţie de taxi au rămas fără plăcuţele de înmatriculare şi fără certificat pentru şase luni. Au primit, de asemenea, şi o amendă, între 1000 şi 5000 de lei.

Şi angajaţii companiilor de ridesharing au fost vizaţi de controlul poliţiştilor. Poliţiştii vor continua controalele şi în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Razie de amploare, în Capitală. Zeci de șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși băuți sau drogați la volan