Antena Meniu Search
x

Razii ale poliţiştilor, în mai multe zone din Capitală, după moartea interlopului Emi Pian

Poliţiştii şi jandarmii au organizat, marţi noapte, filtre în mai multe zone ale Capitalei, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Cinci dosare penale au fost întocmite după ce în autoturismele mai multor persoane au fost găsite un pistol, cuţite şi o bâtă.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 05.08.2020, 02:21

Razii ale poliţiştilor, după uciderea interlopului Emi Pian Vezi și
  • Cinci dosare penale, după ce în maşinile mai multor persoane au fost găsite un pistol, cuţite şi o bâtă
  • Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a asigurat cetățenii că situația din București este sub control

În aceste filtre din Capitală sunt angrenați aproximativ 100 de lucrători de la Poliție și Jandarmerie.

În urma verificărilor, au fost găsite un pistol, care a fost ridicat pentru cercetări, mai mute cuţite şi o bâtă.

„Au fost instituite mai multe filtre pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Până în acest moment au fost descoperite cinci persoane care dețineau în autovehiculele acestea obiecte interzise la deținere. Au fost conduse la secție și se vor continua cercetările”, a declarat comisar-șef de poliție Valentin Ioniță - I.G.P.R.

Pentru cele 5 persoane au fost întocmite tot atâtea dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 372 Cod Penal, vizând „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Poliția Capitalei, primele măsuri după ce interlopul Emi Pian a fost ucis

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a asigurat cetățenii că situația din București este sub control, după ce în sectorul 6 o bătaie între clanuri s-a soldat cu moartea unei persoane de 39 de ani, iar alta este rănită, la spital.

Bogdan Berchet spune că Poliția Capitalei are capacitatea de a gestiona situaţii ca cea apărută după bătaia dintre clanuri din Sectorul 6 și că au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică.

Citește și:

Emi Pian, un celebru interlop, a fost ucis de o grupare rivală, într-o răfuială pe străzile din București

Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost ucis noaptea trecută, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe strazile Capitalei.

Membrii clanului Duduianu au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.

Emi Pian a fost considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. Liderul clanului Duduianu a fost arestat în 2007 alături de mai mulți membri ai familiei pentru câteva luni, maximum un an.

Se știe că celebrul interlop participa des la jocuri de barbut. Împrumuta bani celor care rămâneau fără bani cu dobanzi de până la 35% pe zi.

La fel s-a întâmplat și noaptea trecută.

În timpul unei partide de barbut, la care participau și membri ai clanului Rinu, din Chitila, a izbucnit un scandal din cauza banilor.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul, iar o lovitură i-ar fi atins artera femurală. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Emi Pian, așteptat la poarta închisorii cu lăutari și artificii

Anul trecut, în septembrie, Emi Pian a fost eliberat din penitenciar, după ce fusese încarcerat tot pentru o faptă de cămătărie, la un joc de barbut.

La eliberare, a fost întâmpinat de rude și prieteni, în fața pușcăriei, cu lăutari și artificii.

El a fost denunțat de un bărbat care a explicat anchetatorilor că Emi Pian l-ar fi împrumutat cu 20.000 de lei și i-ar fi cerut să-și lase gaj mașina de lux, un Audi Q7.

Cu toate că omul și-ar fi achitat datoria, cămătarul i-a vândut mașina în contul unei presupuse datorii mai vechi.

Florin Mototolea împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% - 35%/zi.

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Membrii clanului Duduianu au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Razii ale poliţiştilor, în mai multe zone din Capitală, după moartea interlopului Emi Pian