Antena Meniu Search
x

Video Răzvan a murit pe loc, aruncat din mașina ruptă în două într-un copac, pe un bulevard din Constanța. Tânărul avea doar 21 de ani

Imagini cu puternic impact emoţional noaptea trecută pe un bulevard din Constanţa. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce s-a izbit frontal cu maşina de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a fost aruncat din maşină. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 07.11.2023, 21:26

Vezi și

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe un bulevard din Constanța. 

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală", a transmis IPJ Constanța.

Șoferul a fost aruncat din mașină pe asfalt

Tânărul în vârstă de 21 de ani venea dinspre zona industrială a orașului și se îndrepta cel  mai probabil către casă când, la un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt efectiv în două. O parte a autoturismului a rămas lângă copac, iar cealaltă a fost proiectată într-un gard.

Băiatul aflat la volan a fost aruncat din mașină pe asfalt.

Alertați de martori, la fața locului au ajuns rapid un echipaj al poliției rutiere, dar și SMURD-ul. Medicii de la ambulanță au început manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor, tânărul a fost declarat decedat la fața locului. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală, în care polițiștii continuă verificările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răzvan a murit pe loc, aruncat din mașina ruptă în două într-un copac, pe un bulevard din Constanța. Tânărul avea doar 21 de ani