Antena Meniu Search
x

Reacţia autorităţilor în legătură cu incendiul mortal izbucnit la baza de pregătire a FCSB

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la baza de pregătire a echipei de fotbal FCSB, din Berceni, iar incidentul s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea a altor două persoane.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 09:49

Vezi și
  • Bărbatul care a murit în urma incendiului izbucnit la baza de pregătire a FCSB avea în jur de 50 de ani.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit la faţa locului cu patru autospeciale, trei echipaje de prim-ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Din păcate, pompierii care au intervenit la locul incendiului au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat de aproximativ 50 de ani.

Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre victime a suferit un atac de panică, iar o altă victimă a suferit o intoxicaţie cu fum. Din fericire niciuna dintre cele două victime nu a necesitat transport la spital.

50 de persoane s-au autoevacuat, în urma incendiului izbucnit la baza de pregătire a FCSB

Au fost afectate mai multe camere ale unei clădiri, incendiul întinzându-se pe aproximativ 100 de metri pătraţi. Pe lângă cele trei victime, în jur de 50 de persoane care locuiau în clădirea respectivă au reuşit să se autoevacueze până la venirea pompierilor.

Autorităţile au oferit şi o primă reacţie în legătură cu incendiul de la baza de pregătire a FCSB, căpitanul Nicolae Milca, de la ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că "am găsit, ca şi victime, o persoană carbonizată, decedată, şi două persoane care au solicitat prim ajutor, fără transport la spital. A fost vorba despre un atac de panică şi o intoxicaţie cu fum".

Deocamdată nu s-a stabilit cu exactitate motivul care a dus la izbucnirea incendiului de la baza de pregătire a FCSB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Reacţia autorităţilor în legătură cu incendiul mortal izbucnit la baza de pregătire a FCSB