Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Marcel Ciolacu, după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare: "Cu siguranţă acum are nevoie de linişte"

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost eliberat joi din închisoare, după ce a petrecut ceva mai mult de doi ani în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 17:48

Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, fost preşedinte al Partidului Social Democrat
Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, fost preşedinte al Partidului Social Democrat - Facebook Marcel Ciolacu
  • Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare după ce a stat ceva mai mult de doi ani în spatele gratiilor.

Liviu Dragnea fusese condamnat iniţial la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, însă a fost eliberat condiţionat mai devreme în special graţie muncii depuse de acesta în spatele gratiilor.

Liviu Dragnea a fost aşteptat de mai mulţi susţinători la poarta Penitenciarului Rahova, dar şi de câţiva apropiaţi în frunte cu iubita sa, Irina Tănase. Cei doi au mers acasă, unde au petrecut câteva ore alături de Codrin Ştefănescu şi Carmen Dan, politicieni de top, dar şi alături de Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că se consideră un deţinut politic şi nu a ezitat să-i atace pe actualii lideri ai Partidului Social Democrat acuzând că "PSD a ajuns un partid marionetă, condus de laşi".

Reacţia lui Marcel Ciolacu la atacul lui Liviu Dragnea

Cum era de aşteptat, Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al Partidului Social Democrat, nu s-a grăbit să-i ofere un răspuns pe măsură lui Liviu Dragnea, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, ci a preferat să aibă mai degrabă o atitudine calmă.

Marcel Ciolacu a postat pe pagina personală de Facebook următorul mesaj: "Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacţia lui Marcel Ciolacu, după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare: "Cu siguranţă acum are nevoie de linişte"