Antena Meniu Search
x

Reacţia managerului de spital în scandalul bolnavilor umiliţi la Psihiatrie, în Târgu Jiu: "Din acest spital ies bombe"

Scene halucinante au fost filmate în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. În imagini se văd mai mulţi pacienţi dezbrăcaţi, în timp ce sunt pe cale să întreţină relaţii sexuale, între ei.

Vezi și

Scene halucinante au fost filmate în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. În imagini se văd mai mulţi pacienţi dezbrăcaţi, în timp ce sunt pe cale să întreţină relaţii sexuale, între ei.

În filmarea revoltătoare, apar trei pacienţi. Doi bărbaţi şi o femeie, aproape complet dezbrăcaţi.

Scenele au fost filmate la secţia de psihiatrie. Angajata îi pune pe pacienţi să întreţină relaţii intime printre gratiile care îi despart pe bărbaţi de femei. 

Şocant este şi momentul în care o altă pacientă, în vârstă, vine să-i ceară femeii din spatele camerei o pastilă, pentru că îi este foarte rău. 

Cameraman şi regizor este o angajată de la registratură. Chiar fata concubinei managerului de spital, o spune fosta asistentă şefă a secţiei de Psihiatrie, care a fost dată afară după incident. 

GIGEL CAPOTĂ, manager Spital Judeţean Târgu Jiu: Am luat măsuri, am refăcut un grilaj acolo, s-au mai întâmplat şi anumite evenimente acolo. Am înlocuit şeful de secţie. Asistentul şef la fel. 

GABRIELA PĂTRĂŞCOIU, fost asistent şef: În perioada respectivă, iulie 2018, eu eram în concediu legal de odihnă. Mă gândesc să-l dau în judecată pe manager petru dezinformarea opiniei publice şi falsificarea adevărului. 

Imaginile sunt filmate în vara anului trecut. Faptul că au apărut în spaţiul public îl deranjează pe manager, care sugerează că ar fi preferat să ţină incidentul sub tăcere. 

GIGEL CAPOTĂ, manager Spital Judeţean Târgu Jiu: Din acest Spital ies bombe şi vă garantăm noi că ne luăm toate măsurile ca fiecare să nu mai iese în presă să vadă, să-şi vadă de treaba lor la servici!

Un singur lucru este clar, în acest moment. 

COSTINEL POPESCU, director medical: În mod normal, pacienta trebuia să fie supravegheată, de personalul de secţiei. 

În urma imaginilor apărute în cursul zilei de joi, şi poliţia s-a autosesizat şi va demara o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia managerului de spital în scandalul bolnavilor umiliţi la Psihiatrie, în Târgu Jiu: "Din acest spital ies bombe"