Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui părinte după ce a aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor. Liceul promite că nu se va auzi "Macarena"

Bal al bobocilor, umbrit de scandal la Oradea. Părinţii elevilor de la un liceu din oraş sunt revoltaţi după ce au aflat că invitatul special al serii va fi Erika Isac. Deşi ei au fost cei care au semnat contractul în urmă cu o lună, acum nu mai vor ca artista să mai urce pe scenă, după controversele iscate în jurul piesei Macarena. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 20:41

Vezi și

Anunţul că Erika Isac urmează să urce pe scena balului bobocilor de la Colegiul National Iosif Vulcan din Oradea i-a înfuriat pe părinţi. Revoltat, unul dintre ei a postat un mesaj pe Facebook: "Artista invitată nu se potrivea întocmai cu un eveniment extraşcolar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Vă întreb la rândul meu, vi se pare normală adecvată prezenţa unui astfel de artist ce are  centru copii de clasa a IX-a, de 15 ani?"

Copiii văd altfel situaţia, chiar ei au ales o să le cânte. 

Denis Urda - Președintele cosiliul elevilor: Ne-am gândit să supunem la vot, cel mai ok ca bobocii să voteze. Cele mai multe voturi le-a strâns Erika Isac.

Elev: Mi se pare ok, nu îi cunosc toate piesele, o artistă ca oricare alta din generația noastră. Cam asta ascult generația noastră. Nu punem preţ pe versuri, ci să sune bine. 

Pe acelaşi subiect

Contractul a fost semnat de părinţi în urmă cu o lună

Câteva zile mai târziu, cântăreaţa a lansat controversata piesă Macarena, care a împărţit ţara în două. În timp ce unii i au reproşat limbajul licenţios, alţii au apreciat mesajul din spatele piesei care vorbeste despre siguranța femeilor.

Părinte: Nici mie nu-mi place, darămite unde sunt mulţi copii. Nu-s de acord. 

Părinte: Normal ca şi părinte nu-s de acord ca la această vârstă să se promoveze aşa ceva

Pana la urmă s-a găsit o soluţie de compromis care să mulţumească pe toata lumea.

Simona Martin – director Colegiul Naţional Iosif Vulcan Oradea: Două melodii nu vor fi cântate. Nu se poate renunța la contract, nu este încheiat cu şcoala. Este încheiat între un părinte între un și această vedetă. Erika va cânta din repertoriul internațional, așa am reuşit să rezolvăm problema.

Erika Isac - cântăreaţă: Macarena este scrisă exclusiv de o femeie, pentru femei şi a ajuns la femei. Dar cumva la finalul zilei, bărbaţii au început să îşi dea cu părerea.

Balul Bobocilor de la Oradea nu este primul din ţară umbrit de scandal. La finalul anului trecut la un renumit colegiu din Giurgiu, eleviI au cântat alături de mai mulţi trapperi, pe versuri care îndeamnau la violenţă împotriva profesorilor, la agresiune sexuală şi la consum de droguri. 

Iar la Craiova artiştii invitaţi la petrecerea de după bal au cântat versuri ce instigau la consum de droguri şi violenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reacţia unui părinte după ce a aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor. Liceul promite că nu se va auzi "Macarena"