Antena Meniu Search
x

Reacția surprinzătoare a rudelor bărbaților care au snopit în bătaie un șofer, în Brașov: ”El a fost de vină, individul ăsta”

Noi imagini violente au fost filmate în traficul din România. Trei bărbaţi calcă în picioare un şofer. Îl lovesc cu ură şi un singur martor intervine. S-a întâmplat în Braşov unde zeci de martori au privit şocaţi, dar nimeni nu a sunat la 112.

Vezi și

Noi imagini violente au fost filmate în traficul din România. Trei bărbaţi calcă în picioare un şofer. Îl lovesc cu ură şi un singur martor intervine. S-a întâmplat în Braşov unde zeci de martori au privit şocaţi, dar nimeni nu a sunat la 112. Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori şi vor acum să-i trimită după gratii. Susţin că au fost şicanaţi şi urmăriţi în trafic, motiv pentru care au decis să se răzbune. Este al doilea incident grav din această săptămână. În urmă cu trei zile, după o ceartă în trafic, un şofer din Capitală a fost înjunghiat. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional! 

Cei trei bărbaţi sunt filmaţi când lovesc sălbatic, cu pumni şi picioare, un şofer căzut la pământ. Au fost trei contra unu preţ de câteva secunde bune.

O singură persoană din trafic a intervenit. Bătăuşii au continuat deşi victima cu greu se ridică. Dezechilibrat, şoferul încearcă să ajungă înapoi la maşina lui.

Imaginile au fost filmate aproape de centura ocolitoare a Braşovului. Nimeni din coloana de maşini nu a sunat la 112. Poliţiştii s-au autosesizat după ce clipul a devenit viral pe internet.Agenţii i-au identificat pe cei trei agresori.

Deşi sunt filmaţi în timp ce apelează la legea pumnului, rudele bărbaţilor spun că altul este adevărul

”Era să intre în ei. Frontal. Nu le-a dat prioritate”, explică o femeie.

”El a fost de vină, individul ăsta. Le-a tăiat faţa, el a început. A dat cu pumnul în gura fratelui meu. Normal că s-a dat jos”, spune o altă rudă.

Reporter: Dar am înţeles că şi şoferul, bărbatul acela e bătut destul de rău.

”Păi o fi dat, erau nervoşi. A zis că scoate pistolul şi îi împuşcă”, răspunde o rudă.

Incidentul din Braşov face parte dintr-un lung şir de violenţe în trafic. Pumnii au fost împărţiţi într-o intersecţie din Târgu Jiu. Protagonişti sunt doi şoferi care s-au urmărit prin oraş şi în cele din urmă şi-au lovit maşinile. Într-unul dintre autoturismte au fost găsite cuţite şi bâte.

Săptămâna aceasta, un bărbat din Bucureşti a ajuns la spital înjunghiat aproape de inimă. Cel care l-a atacat a fost un alt şofer nemulţumit că i s-a tăiat calea. Este acuzat acum de tentativă de omor.

O ameninţare în trafic înseamnă dosar penal. Însă poliţiştii se plâng că mulţi şoferi agresaţi ajung să îşi retragă plângerile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacția surprinzătoare a rudelor bărbaților care au snopit în bătaie un șofer, în Brașov: ”El a fost de vină, individul ăsta”