Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia demenţială a lui Ilie Năstase, după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "Aş vrea să câştig în fiecare an o cupă din asta de fier"

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a devenit ţinta ironiilor, în revista de satiră franceză atacată de terorişti acum trei ani. În caricatura publicată de Charlie Hebdo, campioana ţine cupa deasupra capului şi strigă "Fier vechi!"

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 22:38

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a devenit ţinta ironiilor, în revista de satiră franceză atacată de terorişti acum trei ani. În caricatura publicată de Charlie Hebdo, campioana ţine cupa deasupra capului şi strigă "Fier vechi!". Desenul n-a stârnit însă zâmbete, ci un val de critici.

Momentul de glorie al Simonei Halep a fost ironizat de publicaţia franceză Charlie Hebdo într-o caricatură controversată. În timp ce arată cupa câştigată, românca strigă "Fier vechi, fier vechi!". Desenul a atras un val de critici. 

GEORGE COSAC, presedinte Federatia Romana de Tenis:

Vezi și

Este incalificabila aceasta caricatura! Preşedintele Federatiei Franceze a fost extrem de laudativ la adresa Simonei. 

ILIE NASTASE, fost jucător de tenis:

Dacă ei considera că cupa de la Roland Garros, care are o sută şi ceva de ani şi e respectat turneul ca şi un Grand Slam, e problema lor. Eu aş vrea să câştig în fiecare an o cupă din fier.  

Desenul a fost taxat chiar şi de colegul jurnaliştilor francezi, marele caricaturist Ştefan Popa Popa's. 

ŞTEFAN POPA POPA'S, caricaturist:

Mi-s prieteni si mi-s colegi, dar trebuie sa le spun ca totul are o decenta, o limita. Bunul simt ne spune ca trebuie sa il respectam pe cel de langa noi. Aceasta caricatura este jignitoare, nu pot sa fiu de acord cu ea.

De altfel, presa franceză a avut mai multe reacţii controversate la adresa românilor de etnie romă care au ajuns în Hexagon. 

Simona Halep a ignorat total ironiile francezilor. Încă se bucură de cel mai mare succes al carierei. Şi de trofeul care i-a adus peste un milion de euro. Restul, până la 2,2 milioane, a fost reţinut de statul francez, sub formă de taxe şi impozite. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Reacţia demenţială a lui Ilie Năstase, după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "Aş vrea să câştig în fiecare an o cupă din asta de fier"