Antena Meniu Search
x

REACŢII pe Facebook după anunţul lui Iohannis privind referendumul: "Foarte bine! Hoţii să stea la puscărie!" / "Jalnică iniţiativă! Adică cheltuieli din banii tuturor românilor"

Anunţul lui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiţiei a fost imediat comentat pe contul de Facebook al preşedintelui, părerile internauţilor fiind împărţite.

Anunţul lui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiţiei a fost imediat comentat pe contul de Facebook al preşedintelui, părerile internauţilor fiind împărţite.

Postarea lui Iohannis cu discursul din această seară are deja peste 1000 de distribuiri şi sute de comentarii:

Comentarii pro:

"Bravo Domnule Președinte va susținem și sper sa reușim cu toți sa facem o Românie frumoasa sa nu mai trebuiască sa stam plecați printre străini ci străini sa vina la noi Doamne-ajută", scrie Ovydutzu Ovy.

"Da. Este preşedintele meu şi mă reprezintă. Să decidă poporul prin referendum dacă da... sau nu... Asta numesc eu normalitate şi funcţionarea democraţiei, a separării puterilor în stat", scrie Claudiu-Tiberius Stefanescu.

"Felicitari pentru această initiativa. Vom merge la vot pentru a apara statul de drept!", scrie Razvan Nica.

"Foarte bine! hoţii sa stea la puscărie! Nu vrem gratiere si amnistie vrem sa fie lasat justitia sa-si faca treaba! cine a gresit sa plateasca!", scrie Maria Petran.

Comentarii contra:

- "Jalnică iniţiativă!!!! Adică cheltuieli din banii Tuturor românilor!!! De ce nu incepeti demersuri pentru a aduce românii plecaţi, măsuri pentru dezvoltarea economiei, locuri de muncă şi salarii care să permită un trai decent??? De ce nu respectaţi Constituţia ţării??? Instigaţi la violenţă şi spuneti că "pentru a atinge acest obiectiv, pentru mine, niciun preţ nu este prea mare''- adică, inclusiv nerespectarea legilor, a votului etc. Constat că sunteti o mare dezamăgire. V-am votat şi regret încrederea acordată", scrie Marius Marian.

- "Nesimtitul, el a facut comemorarea Unirii(pai o vrea moarta)!insa a uitat sa se documenteze asupra ce scrie in Constitutie despre motivele pentru care se organizeaza referendumurile!Nu se pot organiza oricand si oricum pentru orgoliul bolnav", este comentariul semnat de Gabriela Bucur.

"Domnule Iohannis, dumneavoastra incepeti demersurile pentru un referendum care nu are baza constitutionala. Cititi mai bine Constitutia!", scrie Roxana Livia Tiritean.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seară, organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiţiei, afirmând că există un larg interes pentru modificarea codurilor penale şi graţierii, iar poporul trebuie să se pronunţe asupra acestor teme.

"În aceste zile au avut loc proteste, oamenii au ieşit indignaţi să protesteze în stradă împotriva acestei încercări de a modifica prin ordonanţă de urgenţă legislaţia penală. Am auzit fel şi fel de aberaţii, imediat după ce au ieşit oamenii în stradă. Activişti agitaţi şi agitatori au fugit la televiziunile obediente să explice poporului că este o lovitură de stat. Cetăţenii să dea lovitură de stat? Nu, politicienii dau lovitura de stat, doar că nu dau lovitură de stat, ci lovitura de graţie statului de drept", a declarat Iohannis.

Preşedintele a anunţat că, în consecinţă, va iniţia procedurile pentru organizarea unui referendum pe tema celor două ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codului penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » REACŢII pe Facebook după anunţul lui Iohannis privind referendumul: "Foarte bine! Hoţii să stea la puscărie!" / "Jalnică iniţiativă! Adică cheltuieli din banii tuturor românilor"