Antena Meniu Search
x

Record absolut la Deva, la Noaptea Bibliotecilor. Peste 5.000 de participanți s-au bucurat de o seară de poveste

Peste cinci mii de oameni au venit să se bucure de o seară de poveste, la biblioteca Ovid Densuşianu. De la micuţi de câteva luni, la tineri, părinţi sau bunici, evenimentul a adus bucurie fiecărui suflet care a trecut pragul instituţiei de cultură. Iar micuții au avut parte de o mulțime de surprize, jocuri interactive și posibilitatea de a se întâlni cu personajele din filme sau cărți de povești.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 12:35

Vezi și

Copiii nici nu ştiau ce să aleagă din mulţimea de provocări. De la intrare, personajele lor preferate din cărţi, filme şi desene animate le-au atras atenţia. 

Micuţii şi-au putut alege personajul preferat cu care au făcut o fotografie, pe care au primit-o pe loc. Au urmat locul cu baloane în tot felul de forme. 

Tânără: Ne bucurăm împreună cu copiii de Noaptea Bibliotecilor. 

Toboganele gonflabile au fost luate pur şi simplu cu asalt de copiii dornici de o zbenguială zdravănă şi sigură. 

Reporter: Tu citeşti? 

Copil: Da. 

Reporter: Ce anume citeşti? 

Copil: "Jurnalul unui puşti", îmi place cel mai mult. 

În timp ce unii copii se distrau de zor, alţi stăteau cuminţi în faţa scenei, unde au avut parte de spectacole. Copiii au apluaudat fericiţi când prinţele din poveste au coborât printre ei. Ca să fie totul perfect, organizatorii au comandat şi o repriză de ninsoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Record absolut la Deva, la Noaptea Bibliotecilor. Peste 5.000 de participanți s-au bucurat de o seară de poveste