Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reglare de conturi în plină stradă între două clanuri de interlopi din Maramureş. Totul s-a transformat într-o bătaie generală

Răfuială în stil mafiot între două clanuri de interlopi din Târgu Lăpuş! O stradă din oraş a devenit scena unei reglări de conturi sângeroase.

de Simona Vasiac

la 20.08.2024 , 09:58

Furioasă pe rivalii lor, una dintre familii s-a înarmat cu ce i-a picat în mână şi a plecat să-şi facă dreptate. 

Imediat a pornit o bătaie generală, iar spriritele nu s-au calmat nici măcar la apariţia poliţiştilor. Abia după intervenţia mascaţilor conflictul a fost aplanat.  În urma scandalului trei persoane au fost rănite, însă au refuzat transportul la spital. Bătăuşii s-au ales acum cu un dosar penal. 

Ce spun poliţiştii

Vezi și

Ieri, în jurul orei 18.00, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe strada Tâmplarilor, are loc un scandal. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului fiind identificate mai multe persoane care, pe fondul unor neînțelegeri, provocau scandal, agresându-se reciproc.

Având în vedere amploarea conflictului a fost solicitată echipa de intervenție rapidă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș 

Starea conflictuală a fost aplanată de echipajele aflate la fața locului. 

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Reglare de conturi în plină stradă între două clanuri de interlopi din Maramureş. Totul s-a transformat într-o bătaie generală