Antena Meniu Search
x

Video Relaţie periculoasă şi o moarte suspectă pentru o tânără de 17 ani din Galaţi. Părinţii victimei suspectează că în spatele tragediei s-ar afla chiar iubitul ei

Moartea unei adolescente de 17 ani dintr-o localitate din judeţul Galaţi este învăluită în mister, dar ascunde şi o poveste dureroasă. Fata şi-ar pus capăt zilelor după ce părinţii s-ar fi opus relaţiei amoroase pe care o avea cu un barbat din sat. Medicii însă au descoperit pe trupul fetei şi mai multe vânătăi, care arătau suferinţa prin care a trecut în ultimele ore ale vieţii. Părinţii susţin că ar fi fost bătută chiar de iubitul ei.

de Adrian Obreja

la 28.07.2021, 13:32

Vezi și

Adolescenta ar fi avut de ceva vreme o relaţie cu un bărbat căsătorit din sat. Părinţii acesteia ar fi încercat să o convingă pe fată să stea departe de el şi spun că din cauza asta ajungeau să se certe de cele mai multe ori. Cu o noapte înainte ca fata să facă gestul necugetat a lipsit de acasă. S-a întors bătută, cu vânătâi şi zgârieturi pe tot corpul, spun părinţii.  

"O întreb de unde vii, ce ai păţit, te-a violat? Nu am nimic lasă-mă-n pace! Bătăile pe care i le-a dat, era vânătă toată. Ţipa în somn, ţipa în somn. Şi zic mama, dar ai ceva? Mamă te-a bătut?", a declarat mama fetei. Pentru că adolescenta se simţea tot mai rău, mama ei a cerut ajutor la 112. Medicii au aflat că luase mai multe medicamente şi au transportat-o la Spitalul de Pediatrie.

"Tânăra de 17 ani era cu agitaţie psihomotorie, se certa cu mama. Avea nişte echimoze pe corp, pe membre şi la nivelul gâtului, dar era stabilă hemodinamic şi respirator", a declarat Mihai Polinschi – SAJ Galaţi. Părinţii mai spun că iubitul adolescentei ar fi venit de câteva ori la poarta lor şi i-ar fi ameninţat. Familia este convinsă că fata intrase într-un anturaj periculos și că mai mulți bărbați încercau să profite de ea, prin metoda "Loverboy". În ciuda tuturor eforturilor medicilor, fata de 17 ani a murit pe patul de spital în următoare zi.

Poliţiştii care au deschis iniţial în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă au schimbat acum încadrarea juridică în ucidere din culpă. Astăzi se aşteaptă şi rezultatele necropsiei care vor clarifica dacă moartea adolescentei a fost provocată de medicamente sau de leziunile suferite.

În acest moment, achetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei ce vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul adolescentei. Aceasta a ajuns la spital în stare foarte gravă, pe 25 iulie, în urma unei supradoze de medicamente. Atunci, medicii au observat pe corpul ei mai multe leziuni provenite în urma unor agresiuni. A fost şi momentul în care a fost alertată poliţia care a deschis iniţial dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dosar penal care şi-a schimbat încadrarea în ucidere din culpă a doua când tânăra în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa.

Ancheta continuă în acest caz, nu a fost reţinut nimeni până acum. Familia adolescentei este cea care face acuzaţii în ceea ce priveşte tragedia. Ei acuză că în spatele acestei tragedii ar fi un bărbat cu care tânăra avea o relaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Relaţie periculoasă şi o moarte suspectă pentru o tânără de 17 ani din Galaţi. Părinţii victimei suspectează că în spatele tragediei s-ar afla chiar iubitul ei