Antena Meniu Search
x

Reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei la cantina socială!

Reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii au sărbătorit în avans Ziua Recunoştinţei şi au pus pe masa celor fără posibilităţi un meniu 100% american.

Vezi și

Aproximativ 450 de oameni care mănâncă zilnic la o cantină socială din Capitală au avut - astăzi - statut de invitaţi speciali! Asta pentru că reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii au sărbătorit în avans Ziua Recunoştinţei şi au pus pe masa celor fără posibilităţi un meniu sută la sută american.

Anul acesta, Ziua Recunoştinţei se sărbătoreşte pe 23 noiembrie. Numai că reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite în Bucureşti au marcat această sărbătoare în avans. Special pentru clienţii unei cantine sociale, au pregătit un meniu din care a lipsit tradiţionalul curcan, dar care a conţinut alte preparate delicioase. 

Meniul a fost completat cu pizza, peşte din Alaska şi gogoşi. 

Consilierul pentru presă şi cultură al ambasadei SUA, Ronald E. Hawkins: "De Ziua Recunoştinţei ne gândim la toate lucrurile bune din vieţile noastre şi ce vrem să facem astăzi este să oferim şi noi înapoi. Cu mine este un grup de voluntari al Ambasadei Americii. Fă bine şi hrăneşte-i pe toţi! Asta este ce facem noi astăzi."

Oamenii s-au bucurat de surpiza plăcută oferită de americani. Mai ales că - dacă nu ar exista cantina socială - ar rămâne nemâncaţi cu zilele. 

Acest domn a lucrat în Armată. Apoi a mai schimbat câteva locuri de muncă, dar viaţa nu i-a fost uşoară la bătrâneţe.

Printre cei de la cantina social au fost totuşi şi oameni săraci care nu au ştiut să aprecieze gestul făcut de americani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite ale Americii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei la cantina socială!