Antena Meniu Search
x

Video Reputatul medic Mihai Eftimie umblă în maşină cu două pistoale şi o macetă. A ameninţat un şofer şi a vrut să fugă de poliţie

De la bisturiu, la macetă şi pistoale. Un reputat medic chirurg din Capitală s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare după ce a scos pistolul în timpul unei şicanări în trafic. Două arme de tip airsoft şi o macetă au găsit poliţiştii în maşina lui, după ce şoferul care s-a simţit ameninţat a chemat poliţia. La rândul său, chirurgul spune că doar s-a apărat, pentru că îşi simţea viaţa pusă în pericol. 

de Denisa Dicu

la 03.07.2024 , 19:30

Mihai Eftimie, chirurg şi asistent universitar, a fost actorul principal în scena desprinsă parcă din filmele de acţiune. Totul a început când un şofer de ridesharing i-ar fi tăiat calea, în apropierea spitalului Fundeni, unde lucrează. A urmat o şicanare în trafic, iar în toiul scandalului, medicul a scos un pistol. Rivalul său a sunat la 112.

Ce au găsit poliţiştii în maşina medicului

Poliţiştii care au intervenit la caz l-au chemat pe medic pentru explicaţii. Dar, când i-au cerut să arate ce are în maşină, acesta a încercat să fugă, spun surse Observator. A fost prins câteva minute mai târziu în curtea spitalului, iar când agenţii au verificat automobilul, au găsit înăuntru două pistoale de airsoft şi o macetă.

Vezi și

"Eu sunt la dispoziţia autorităţilor, fără discuţii. Lucrurile se vor clarifica, din punctul acesta de vedere. De fapt din toate punctele de vedere se vor clarifica. Nu vreau escaladarea unui conflict pe care oricum îl regret. Atât", spune Mihai Eftimie, medicul acuzat de ameninţare.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, medicul a dat un comunicat în care a expus propria versiune a evenimentului.

"Am considerat că șoferul reclamant mi-a pus viața în pericol prin comportamentul său imprudent. M-am simțit amenințat și, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft fără a-l îndrepta spre șofer, cu intenția de a preveni alte incidente", a scris el.

Mihai Eftimie are 40 de ani şi lucrează la Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic al Institutului Fundeni. Este asistent universitar la catedra de chirurgie generală a Universităţii "Carol Davila" şi a publicat în calitate de cercetător mai multe studii în revistele de specialitate.

Cunoscuţii spun că, de regulă, nu este un om conflictual

"Nu am avut probleme nici majore, nici de mijloc cu dumnealui. Dar ce să faci cu armele la tine, că nu te duci la spital cu armele în maşină. Alea se ţin şi ele într-un loc adecvat, închise", spune un vecin al medicului.

Pistoalele şi maceta au fost confiscate de poliţişti. Pe numele medicului a fost deschis un dosar penal pentru ameninţare, dar va fi cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la un an de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Reputatul medic Mihai Eftimie umblă în maşină cu două pistoale şi o macetă. A ameninţat un şofer şi a vrut să fugă de poliţie