Restaurantele din Craiova de închid din nou la interior, la câteva zile de la redeschidere

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 20.12.2020, 21:18.
Actualizat: 20.12.2020, 21:32

Deschise de doar câteva zile, după două luni, restaurantele din Craiova se închid din nou la interior, după o decizie luată de autoritățile din Dolj, duminică seară.

Restaurantele din Craiova de închid din nou la interior, după câteva zile de la redeschidere

Restaurantele din Craiova de închid din nou la interior, după câteva zile de la redeschidere

Profimedia Images

Astfel, este interzisă organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și sau concerte, este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau altor evenimente culturale.

Totodată, este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare comercializare și consum a produselor alimentare și sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor.

Restaurantele au funcționat la 30% din capacitate

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se poate desfășura doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Măsurile intră în vigoare în 21 decembrie ora 00.00 și expiră în 3 ianuarie la miezul nopții, scrie Mediafax.

Numărul noilor contaminări cu Covid în Craiova a fost, în ultimele 14 zile, de 954.

Restaurantele din Craiova s-au redeschis la interior de numai câteva zile, la o rată de infectare de 2.99 cazuri la mia de locuitori, însă au putut funcţiona doar la 30% din capacitate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.