Antena Meniu Search
x

Restricţii pentru camioanele de mare tonaj de 1 Mai şi de Paşte, pe mai multe rute din ţară. Între ce ore vor putea circula

Însă ce e frumos vine şi cu limitări! Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte vine la pachet cu distracţie şi cu restricţii de circulaţie.

de Angela Bertea

la 01.05.2024, 10:49

Vezi și

Dacă unii se relaxează deja în pensiuni, alţii se pregătesc de drum spre distracţie. Fie că vor alege marea, ori muntele, şosele vor deveni un furnicar în perioada următoare, iar pentru ca traficul să nu se aglomereze. Au fost impuse şi câteva restricţii de circulaţie, spre exemplu pe Valea Oltului, DN7 camioanele peste 7,5 tone nu vor pute circula astăzi, mâine şi vineri în intervalul orar 6 dimineaţa 10 seara.

Sâmbătă accesul camioanelor de mare tonaj va fi interzis în intervalul orar 18-22, iar duminică şi luni restricţia va reveni din nou între 6 dimineaţa şi 10 seara. Restricţii de circulaţie sunt şi pe A2 şi pe DN 39. Poliţiştii recomandă tuturor şoferilor înainte de a pleca la drum să verifice dacă pe traseul lor sunt restricţii de circulaţie sau nu şi mai ales, în ce perioadă, în ce interval orar. Cei care încalcă restricţiile impuse riscă sancţiuni serioase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Restricţii pentru camioanele de mare tonaj de 1 Mai şi de Paşte, pe mai multe rute din ţară. Între ce ore vor putea circula