Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2024. Ce coafuri se poartă în noaptea dintre ani. Sfaturi de la hairstyliști pentru un look de efect făcut acasă

În noaptea de Revelion doamnele si domnişoarele trebuie să strălucească la propriu. Fie că vor să fie îndrăzneţe, elegante sau extravagante, multe femei optează pentru ţinute cu care să nu treacă neobservate. Aflaţi în materialul următor care este culoarea norocoasă pentru noaptea dintre ani, dar şi care sunt sfaturile stiliştilor.

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 10:08

Vezi și

Cu paiete, pietre sau mărgele, ţinutele spectaculoase câştigă încrederea doamnelor şi domnişoarelor, care vor să atragă atenţia într-un restaurant, de exemplu.

Maria Conișescu, stilist vestimentar: Pentru o seară de Revelion, am optat pentru o tinuta mai glamuroasa, mai eleganta, o rochie de catifea, de culoarea bordo.

Multe dintre femei se pun de acord că trebuie să fie excentrice.

Cristina Niță, reporter Observator: Pentru doamnele care nu vor să treacaă neobservate, o alegere potrivitaă este o rochie argintie, cu un decolteu îndrăzneț. Rochia se asortează cu o pereche de cercei sclipitori, pantofi negri și o geantă neagră de tip clutch. Pe de altă parte, argintiul înseamnă reuşită pe plan financiar în noul an.

Pe acelaşi subiect

Sfaturi de la stiliști pentru o coafură elegantă făcută acasă

Şi cum numărătoarea inversă a început, în magazine este forfotă. Cele care au rămas cu pregătirile pe ultima sută de metri primesc şi câteva sfaturi utile.

Şi dacă v-aţi lămurit cu ţinuta, dar nu ştiţi ce coafură să alegeţi, stiliştii vă îndeamnă la coafuri care vă avantajează.

Andra Costea, reporter Observator: Coafura trebuie aleasă în acord cu ţinuta. Putem alege un stil lejer sau unul foarte elegent. Important este să folosim produsele de styling potrivite pentru părul nostru

Pentru cele care nu au mai prins programare la salon, hairstiliştii au soluţii. Putem obţine un look spectaculos chiar şi acasă.

Olga Barcari, hairstylist: Voi texturiza foarte puţin această şuviţă, să facem mai mult volum. Voi folosi un fixativ mult mai lejer şi dacă mie îmi va pălăcea cum arată la final bucla voi veni cu un fixativ mult mai strong. Secretul este să nu îl lăsăm foarte creţ, cât mai lejer

Casual, elegant, relaxat sau pretenţios, indiferent ce stil alegem, nu uitaţi: cel mai important este să ne simţim bine în pielea noastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Revelion 2024. Ce coafuri se poartă în noaptea dintre ani. Sfaturi de la hairstyliști pentru un look de efect făcut acasă