Antena Meniu Search
x

Video Revine haosul pe șoselele din București. Zonele în care traficul va fi infernal în perioada următoare

Începe şcoala, revine haosul pe străzile din Bucureşti. Cu patru zile înainte, deja maşinile mai mult stau decât merg pe marile artere. În capitala blocată de şantiere şi cu aproape două milioane de maşini nu mai există ore de vârf. Vor fi blocaje zi-lumină. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 06.09.2023, 20:58

Vezi și

Şirurile lungi de maşini de pe marile bulevarde ale Capitalei sunt semnul clar că s-au terminat concediile. Bucureştenii s-au întors la serviciu şi se pregătesc de şcoală. 

Ionuț Ciurea, Asociația Pro Infrastructura: Bucureştiul o sa fie aglomerat. Nu este nicio noutate de fapt că în fiecare an când vine toamna sunt două valuri. Primul val este când încep grădiniţele, ciclul primar şi liceal, şcoala, şi după aceea avem studenţi.

Traficul va fi îngreunat şi mai mult de şantierele din Bucureşti

Vestea bună este că unul dintre ele se închide mâine. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Traficul infernal din zona Colentina ar putea dispărea, de la finalul săptămânii se va circula pe Pasajul Doamna Ghica care va prelua mare parte din aglomeraţia de pe străzile adiacente. Se va aglomera, în schimb, în cartierul Giuleşti. Breteaua de urcare pe Podul Grant spre strada Turda a fost închisă pentru lucrări de reparaţie. Ceea ce înseamnă că până la 1 octombrie şoferii vor fi nevoiţi să ocolească.

Ionuț Ciurea, Asociația Pro Infrastructura: Din păcate se întârzie foarte mult cu aceste lucrări de reparaţie capitală, ceea ce se încearcă să se facă la Podul Grant şi când se fac se fac foarte încet.

Care sunt cele mai aglomerate zone din București

Cele mai aglomerate zone din Bucureşti sunt porțiunea dintre Piața Victoriei și Piața Unirii, Șoseaua Ștefan cel Mare, Calea Dorobanți și Calea 13 Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu și Piața Sudului. Cine nu vrea să piardă timpul în ambuteiaje evită aceste zone sau merge cât poate de mult cu metroul. 

Statisticile spun că Bucureşti este în top 10 cele mai aglomerate oraşe din lume, cu o medie de 1.8 milioane de maşini care circulă zilnic pe străzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Revine haosul pe șoselele din București. Zonele în care traficul va fi infernal în perioada următoare