Antena Meniu Search
x

Român arestat pe stradă în Anglia: 'Când scap, vin şi vă omor pe toţi!'

Un român a fost arestat pe stradă, într-un oraş din Anglia, după ce ar fi fost prins în timp ce fura dintr-un magazin de articole sportive. După ce a fost prins de agenţii de pază, românul a încercat să scape, însă a fost pus la pământ de poliţişti.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.10.2019, 09:35

Vezi și

Un român a fost arestat pe stradă, într-un oraş din Anglia, după ce ar fi fost prins în timp ce fura dintr-un magazin de articole sportive.

După ce a fost prins de agenţii de pază, românul a încercat să scape, însă a fost pus la pământ de poliţişti.

Un martor a surprins cu telefonul mobil momentul în care românul a început să se certe cu agenţii de pază ai magazinului.

Pe imagini se poate observa cum agenţii îi explică românului să rămână pe loc până la sosirea unui echipaj de Poliţie, în timp ce acesta încearcă să se îndepărteze strigând către aceştia: 'Don't touche me! (Nu mă atinge)'.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, românul se apropie ameninţător de unul dintre agenţi, iar după ce l-a împins cu capul, a luat-o la fugă.

Din nefericire pentru el, la câteva zeci de metri depărtare se afla un poliţist care l-a placat şi l-a încătuşat.

În timp ce se afla întins pe asfalt, cu mâinile încătuşate la spate, românul a continuat să îi ameninţe pe agenţii de pază ai magazinului.

'Tomorrow i'll come here and i'll fuck all the security. I'll come back and i'll kill you. No problem, tomorrow i'm coming for you (Mâine voi veni aici şi îi voi lua pe toţi agenţii de pază. Mă voi întoarce şi vă voi ucide.  Mâine vin după voi!)', a strigat românul în timp ce era la pământ.

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare împreună cu descrierea 'Romanian Gipsy'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Român arestat pe stradă în Anglia: 'Când scap, vin şi vă omor pe toţi!'