Antena Meniu Search
x

Român de 19 ani din Accumoli, înarmat cu 2 drujbe, îşi distruge casa, încearcă să-şi ucidă soţia, atacă şi carabinierii

Un român în vârstă de 19 ani, din Accumoli, care locuia cu soţia într-o locuinţă temporară, oferită de statul italian, s-a îmbătat şi apoi a început să-şi distrugă casa, înarmat cu două drujbe, una în fiecare mână.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.02.2019, 11:44

Un român în vârstă de 19 ani, din Accumoli, care locuia cu soţia într-o locuinţă temporară, oferită de statul italian, s-a îmbătat şi apoi a început să-şi distrugă casa, înarmat cu două drujbe, una în fiecare mână.

Tânărul a distrus complet locuinţa şi apoi şi-a îndreptat furia criminală către soţia sa, însă femeia apucase să sune la 112, aşa că o echipă de carabinieri i-a întrerupt planul.

Român înarmat cu două drujbe provoacă haos la Accumoli

Românul de 19 ani locuia cu soţia sa într-un cartier de locuinţe temporare, construite şi oferite de statul italian unor muncitori, după cutremurul din 2016.

Pe acelaşi subiect

După ce a băut bine, românul a început să se certe cu soţia sa de la lucruri mărunte, însă, năpădit de furie, s-a înarmat cu două drujbe şi, dintr-un motiv necunoscut, a început să distrugă locuinţa.

Femeia a încercat să îl oprească, la fel şi vecinii, însă fără succes, pentru că nimeni nu se putea apropia de românul furios cu drujbele în mână, scrie rietinvetrina.it

Carabinierii au intervenit, însă au fost atacaţi de român

Femeia, după lungi momente de teroare, a reușit să sune la 112 și a obţinut ajutor de la o patrulă de poliție asistată de o patrulă a carabinierilor din Rieti. Muncitorul român, la vederea carabinierilor, s-a năpustit cu furie asupra lor, cu drujbele în mână.

Deşi situaţia era deosebit de periculoasă pentru poliţişti, aceştia nu au folosit armamentul din dotare şi au reuşit să-l imobilizeze şi dezarmeze pe românul furios.

Noaptea nebună s-a încheiat cu arestarea tânărului, deja cunoscut poliției pentru consumul de droguri.

Cele două drujbe și un topor au fost confiscate și depuse la Procuratură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român de 19 ani din Accumoli, înarmat cu 2 drujbe, îşi distruge casa, încearcă să-şi ucidă soţia, atacă şi carabinierii