Antena Meniu Search
x

Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj

Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj. Apoi a fugit de poliţişti, care l-au prins după o urmărire ca-n filme.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 12:27

Român urmărit de poliţie în Spania
Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj - Twitter

Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj. Apoi a fugit de poliţişti, care l-au prins după o urmărire ca-n filme.

Poliţia din Madrid a eliberat sâmbătă noaptea două persoane dintr-un automobil pe care agenţii l-au urmărit pe autostradă, mai mulţi kilometri. La un control de rutină, aceştia au văzut apropiindu-se un autoturism cu farurile stinse, deşi era ora 1.30 noaptea. 

Şoferul a încercat să treacă peste poliţişti, apoi a depăşit barajul acestora şi a demarat pe un drum lateral, încercând să scape de urmăritori. Maşina a fost găsită după scurtă vreme abandonată într-o staţie de benzină, iar şoferul, un tânăr român de 21 de ani a fost prins aproape imediat.

Surpriza poliţiştilor a fost că în maşină au descoperit o tânără încătuşată pe scaunul din dreapta, iar aceasta le-a spus că în portbagaj e un bărbat, proprietarul maşinii. Acesta era încuiat acolo, bătut. Cei doi tineri fuseseră răpiţi la Getafe, unde românul i-a ameninţat cu o armă şi i-a lovit.

Tânărul român a fost arestat şi e acuzat de furt cu violență și intimidare, detenție ilegală, conducere imprudentă, lovirea autorităţilor, răpire şi fugă de controlul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un român a răpit un cuplu în Spania. Pe ea a legat-o pe scaunul din dreapta al maşinii, pe el l-a încuiat bătut în portbagaj