Antena Meniu Search
x

Românul care a făcut scandal într-un avion Londra - Bucureşti ar fi fost drogat

Un român a provocat haos într-o aeronavă care aparţine unei companii low-cost. În timpul unui zbor din Londra spre Bucureşti, pilotul a fost nevoit să ceară aterizarea de urgenţă la Frankfurt din cauza scandalagiului!

de Redactia Observator

la 13.09.2019, 19:35

Vezi și

Un român a provocat haos într-o aeronavă care aparţine unei companii low-cost. În timpul unui zbor din Londra spre Bucureşti, pilotul a fost nevoit să ceară aterizarea de urgenţă la Frankfurt din cauza scandalagiului! Pasagerii povestesc că românul s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor şi că a devenit extrem de agresiv. Ca să nu cadă victime acestuia, oamenii l-au imobilizat până la sosirea Poliţiei.

Este momentul în care românul agresiv este preluat de forţele de ordine din Frankfurt, acolo unde avionul cu aproape 200 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă. 

Pasagerul român care a făcut scandal în avion, a fost arestat la Frankfurt

Aeronava a decolat aseară, din Londra, cu destinaţia Bucureşti. Însă, în timpul zborului, pasagerul a provocat un scandal violent, povestesc ceilalţi călători. 

Unul dintre pasageri spune că "a început să tragă de un însoţitor de bord, a vrut să lovească alţi pasageri, a scuipat alţi pasager, a adresat injurii".

Martorii vorbesc despre un comportament ciudat. În timpul zborului, pilotul a luat decizia să fie încătuşat. 

Un pasager spune că "s-a mai împrietenit cu o altă persoană aici, iar acea persoană a leşinat. Sincer, nu i-am văzut să se drogheze, dar cred că s-au drogat pentru că expresia feţelor sugera asta". 

Dezvăluirile continuă "pasagerii l-au imobilizat şi l-au legat la mână ca să stea liniştit până când am aterizat, după care a venit poliţia şi l-a escortat".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comandantul a decis să aterizeze de urgenţă pe cel mai apropiat aeroport. Astfel de scandaluri la bord pot escalada în orice moment. Iar compania aeriană a transmis că prioritatea principală a fost siguranţa pasagerilor.

După ce au ajuns în Frankfurt, călătorii au aflat că trebuie să aştepte o altă aeronavă îi va prelua. 

Pasagerii zborului Londra-Bucureşti vor ajunge în ţară abia în această seară, după o escală de aproape 20 de ore în aerportul din Frankfurt. 

Pasagerii au avut foarte mult de suferit în condiţiile în care "o fată trebuia să fie la un examen pentru şcoala de Poliţie, alte persoane trebuiau să se ducă la nuntă, iar alte persoane la înmormântare". 

Într-un punct de vedere pentru Observator, reprezentanţii companiei aeriene au anunţat că nu tolerează un astfel de comportament abuziv față de pasageri și angajați şi că pasagerilor afectați din această cursă li s-a oferit cazare la hotel. Rămâne de văzut cum va fi sancţionat românul scandalagiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Românul care a făcut scandal într-un avion Londra - Bucureşti ar fi fost drogat