Antena Meniu Search
x

Româncă de 16 ani, însărcinată, vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania

O româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania. Patru persoane, printre care şi părinţii adolescentei, au fost arestate.

Părinţii fetei au fost arestaţi
Româncă de 16 ani, însărcinată, vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania

O româncă de 16 ani, însărcinată, a fost vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania. Patru persoane, printre care şi părinţii adolescentei, au fost arestate.

În luna august, părinţii fetei au mers la poliţie, în România, şi au anunţat că fiica lor a fost răpită, de pe stradă. Au dat detalii extrem de veridice, spunând că fata, care era însoţită de o prietenă, a fost luată de pe stradă de patru indivizi mascaţi şi urcată într-o maşină.

Părinţii adolescentei, care era însărcinată, au spus chiar că ştiu despre fiica lor că a fost dusă în Spania. Ei au povestit poliţiştilor că fata a sunat din Spania şi le-a spus că e deja măritată cu un român, dar că ei nu ştiu cine este băiatul.

Ulterior, la o altă audiere la Poliţie, părinţii au susţinut că fiica lor le-a cerut bani să se întoarcă acasă şi să-şi cumpere haine, pentru că era ţinută dezbrăcată şi obligată să se prostitueze în oraşul Almonte de Huelva, alături de o altă tânără, de 22 de ani. Cei care o răpiseră şi o abuzaseră pe fiica lor erau tot români, susţineau părinţii.

Pe acelaşi subiect

Vândută gravidă, obligată să avorteze

Povestea nu s-a oprit aici. Tatăl şi mama adolescentei s-au dus din nou la Poliţie şi au spus că au fost contactaţi de către cei care le răpiseră fiica şi aceştia le cereau 150 de euro, pentru că fată trebuia să avorteze, într-un spital spaniol.

După ce au trimis banii, părinţii au primit pe telefon o fotografiie a fiicei lor, vânătă la un ochi şi cu o mână în ghips.

Apoi părinţii au mers în Spania, dar nu li s-a permis să îşi vadă fiica. 

Vândută cu documente legale

După câteva luni de anchetă şi cercetări, poliţiştii au aflat că de fapt părinţii îşi vâduseră fiica unei familii de români, pentru 8.000 de euro. Cum fata era minoră, cei doi au semnat o hârtie prin caure autorizau călătoria acesteia în Spania, alături de cei care o cumpăraseră.

Numai că aceştia au fost extrem de nemulţumiţi atunci când au descoperit că adolescenta e gravidă şi nu au mai vrut să achite toată suma pentru care se înţeleseseră cu părinţii.

Arestaţi, aceştia au dezvăluit că plângerea la poliţie pentru răpire a avut la bază, de fapt, o altă afacere pe care o puneau la cale. O altă familie de români, mult mai înstărită, din Spania, era dispusă să plătească mai mulţi bani pentru fiica lor.

De aceea ei au vrut să o recupereze de la primii cumpărători şi cum aceştia nici n-au vrut să audă, părinţii au decis să raporteze o răpire.

Fata a fost eliberată la Huelva, marţi, şi plasată într-un centru de îngrijire şi protecţie pentru minori. Aşa-numitul ei soţ, încă un bărbat, mama şi tatăl adolescentei, au fost toţi arestaţi şi sunt în închisoare, urmând să fie judecaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Româncă de 16 ani, însărcinată, vândută de părinţi şi eliberată de poliţie, în Spania