Antena Meniu Search
x

El e românul care şi-a ucis nepoţica de trei ani, în America. Emanuel vrea să scape de proces

Emanuel Flutur, românul care şi-a ucis nepoţica de trei ani, în America, vrea să scape de proces. El recunoaşte toate acuzaţiile care i se aduc, dar a pledat nevinovat în faţa tribunalului.

Emanuel Flutur, românul care şi-a ucis nepoţica de trei ani, în America, vrea să scape de proces. El recunoaşte toate acuzaţiile care i se aduc, dar a pledat nevinovat în faţa tribunalului.

Românul are 33 de ani şi a fost arestat pe 8 decembrie, după ce în aceeaşi dimineaţă a atacat-o în dormitorul ei pe nepoţica lui de 3 ani, Josephine Mia. I-a tăiat micuţei gâtul cu un cuţit şi o zi mai târziu fetiţa a murit la spital. Opt capete de acuzare, între care şi omor, au fost citite la tribunal, împotriva românului.Emanuel Flutur, la tribunal

Emanuel Flutur a pledat însă nevinovat la toate acestea deşi, întrebat de o reporteriţă ce spune despre capetele de acuzare formulate împotriva sa, a răspuns: "Toate sunt adevărate."

Rudele românului, care locuia în aceeaşi casă cu sora sa, Simona, mama micuţei Josepohine Maia, susţin că Emanuel suferă de o boală mintală.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost ucisă sub ochii tatălui ei

Sâmbătă seara, el a atacat-o cu un cuţit pe nepoţica lui de aproape patru ani, Josephine Mia, în camera ei. Împreună cu micuţa mai erau în cameră alţi patru frăţiori ai ei.

Beni, tatăl fetei, a auzit totul pe dispozitivul de supraveghere audio instalat în camera copiilor. Beni şi Simona au nouă copii şi cei mai mici dormeau împreună în acelaşi dormitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Beni a alergat într-un suflet în cameră şi l-a surprins pe cumnatul lui cum îi tăia gâtul fetiţei. Emanuel l-a atacat şi pe tatăl copilei, l-a rănit, apoi a fugit.

Familia Josephinei a iniţiat o strângere de fonduri pentru a o înmormânta pe micuţă şi în mai puţin de 48 de ore au fost strânşi peste 54.000 de dolari.Josephina Mia avea doar 3 ani

Emanuel Flutur a fost arestat şi va fi judecat pentru crimă. I s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » El e românul care şi-a ucis nepoţica de trei ani, în America. Emanuel vrea să scape de proces