Antena Meniu Search
x

Este româncă, asistentă medicală în Italia, şi a făcut cel puţin zece victime. Bărbaţi. Jurnaliştii din Peninsulă spun despre ea că este diabolică

Poliţia italiană investighează o asistentă medicală din România, tânăra de 34 de ani fiind acuzată că a a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii.

Presa din Italia o face diabolică! Este româncă, asistentă medicală, şi a făcut cel puţin zece victime. Bărbaţi. Doi dintre ei au povestit cum acţionează tânăra

Poliţia italiană investighează o asistentă medicală din România, tânăra de 34 de ani fiind acuzată că a a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii.

Românca lucrează la secţia de Ortopedie a unui spital din Padova, Italia. Este aceeaşi femeie care, luna trecută, a invitat un coleg la cină, l-a drogat cu somnifere, apoi i-a furat cardul bancar de pe care a retras 250 de euro.

Se pare însă că brancardierul nu este singura victimă a femeii. Anchetatorii au descoperit că cel puţin zece bărbaţi au fost drogați și apoi furați de această hoaţă.

Pe acelaşi subiect

L-a drogat după ce i-a făcut ochi dulci

După zile întregi de flirt la spital, relatează ziarul Il Mattino di Padova, asistenta medicală româncă l-a invitat pe colegul brancardier la cină în oraș, apoi cei doi au mers acasă la ea. Femeia i-a oferit colegului un pahar cu vin roșu în care se pare că a adăugat și un somnifer pe bază de Benzodiazepină, pe care tânăra îl furase din spital.

Imediat, bărbatul a adormit, iar românca i-a luat cardul bancar din portofel și a mers la cel mai apropiat bancomat de unde a scos 250 de euro. După ce aretras banii, asistenta medicală s-a întors acasă și i-a pus cardul bancar înapoi în portofel.

În ziua următoare, bărbatul a descoperit că-i lipsesc bani din cont și a depus plângere la poliție.

În urma percheziţiilor făcute la casa hoaţei, carabinierii au descoperit cantități mari de medicamente pe bază de Benzodiazepină, toate furate din spital.

La spital a fost declanşată procedura disciplinară, românca fiind acuzată de delapidare.

Între timp, polițiștii verifică dacă mai sunt și alți bărbați care au fost drogați și apoi furați de această asistenta medicală româncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Este româncă, asistentă medicală în Italia, şi a făcut cel puţin zece victime. Bărbaţi. Jurnaliştii din Peninsulă spun despre ea că este diabolică