Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă a fost executată cu sânge rece pe o stradă din Londra! Polițiștii britanici au arestat un bărbat din Vaslui (Foto)

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit pe o stradă din Londra chiar de fostul iubit, un bărbat de 45 de ani din Vaslui.

de Redactia Observator

la 04.01.2018 , 23:17

O româncă în vârstă de 44 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit pe o stradă din Londra chiar de fostul iubit, un bărbat de 45 de ani din Vaslui.

Potrivit presei locale, Genu Armeanu a fost arestat preventiv de polițiștii britanici după ce miercuri seara a ucis-o pe Elisabeta Lăcătușu, o româncă de 44 de ani cu care a avut o relație în trecut.

Femeia se întorcea de la muncă atunci când a fost atacată de agresorul înarmat cu un cuțit pe o stradă din Ilford (estul Londrei).

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Conform vremeanoua.ro, vasluianul a aflat că Elisabeta avea o relație cu patronul restaurantului la care lucra.

Miercuri seara, oamenii care locuiesc pe strada Norfolk Road din Ilford au auzit strigăte de ajutor și au sunat la Poliție.

Primii polițiști care au ajuns la fața locului au avut parte de un scenariu de coșmar: Elisabeta era înjunghiată de zeci de ori în abdomen și avea gâtul tăiat.

Medicii care au ajuns în scurt timp la locul sângerosului atac nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața româncei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O româncă a fost executată cu sânge rece pe o stradă din Londra! Polițiștii britanici au arestat un bărbat din Vaslui (Foto)