Antena Meniu Search
x

Româncă din Statele Unite, păcălită de doi "vrăjitori" angajaţi să-i ucidă soţul cu farmace

Lovitură pentru doi aşa-zişi vrăjitori din Ploieşti care şi-au păcălit clienţii, dar nu le-a mers şi cu judecătorii. Ei trebuie să-i dea înapoi unei românce stabilită în Florida cinci sute de mii de dolari. Femeia le-a dat toată averea, convinsă că escrocii îi vor lichida soţul prin farmace.

de Redactia Observator

la 23.01.2020, 20:26

Vezi și

Lovitură pentru doi aşa-zişi vrăjitori din Ploieşti care şi-au păcălit clienţii, dar nu le-a mers şi cu judecătorii. Ei trebuie să-i dea înapoi unei românce stabilită în Florida cinci sute de mii de dolari. Femeia le-a dat toată averea, convinsă că escrocii îi vor lichida soţul prin farmace. Stenogramele din dosar dezvăluie că vrăjitoarele aveau o singură tehnică pe care o stăpâneau bine: şantajul.

După o căsnicie nefericită, românca din Florida a apelat, printr-o amică, la o aşa zisă vrăjitoare din Ploieşti. Voia nici mai mult nici mai puţin decât să scape defintiv de fostul soţ, despre care era convinsă că împreună cu actuala iubită i-ar fi făcut farmece.  

I-a plătit 1.300 de dolari "mamei Elena". "Vrăjitoarea" a înţeles rapid că poate să facă rost de şi mai mulţi bani: "Mergi şi trimite 450 de dolari şi vei fi fericită pentru tot restul vieţii. Veţi primi un telefon în care vi se va spune: "Uite ce a păţit cutăreasa, ce s-o fi întâmplat cu ea? Săraca de ea... Mă înţelegeţi?".

Pentru a-i câştiga încrederea, "Mama Elena" îi spune femeii că poate vorbi cu nepotul ei decedat. Ba mai mult, i-a făcut legătura cu un tămăduitor, pe nume George: "E nenorocire mare, sufletul a vrut să fugă, necuratul se ascundea peste tot. Va trebui să spălăm toţi banii dumneavoastră. Când o fi atunci, o să spălăm cu agheasmă".

Acela a fost momentul în care femeia i-a dezvăluit tămăduitorului că îşi poate vinde casa din Florida pentru a face rost de şi mai mulţi bani. Tranzacţia a avut loc în august 2015, femeia fiind convinsă că banii îi vor fi înapoiaţi la finalul ritualului.

În nicio lună, femeia i-a transferat tămăduitorului George 400.000 de dolari. O sumă care i-a uluit până şi pe poliţiştii români care au intrat pe fir. 

Şi românca din America nu a fost singura victimă. Alţi 30 de oameni au fost păcăliţi de cinci aşa zişi vrăjitori. 

Escorcii au fost arestaţi în 2015, iar acum au mai primit o lovitură. Trebuie să-i restituie femeii toţi banii. S-a pus deja sechestru pe mai multe proprietăţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Româncă din Statele Unite, păcălită de doi "vrăjitori" angajaţi să-i ucidă soţul cu farmace