Antena Meniu Search
x

Româncă din Salerno descoperă metoda perfectă de furat haine, exagerează şi e prinsă cu 40 de rochii în rucsac

O româncă de 36 de ani din Salerno a fost prinsă într-un magazin H&M situat în centrul comercial "Vulcano Buono" din Nola cu 40 de rochii într-un rucsac.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.03.2019, 19:11

Româncă descoperă metoda perfectă de furat, exagerează şi e prinsă - il Gazzettino

O româncă de 36 de ani din Salerno a fost prinsă într-un magazin H&M situat în centrul comercial "Vulcano Buono" din Nola cu 40 de rochii într-un rucsac.

Ea descoperise că dacă înveleşte cu staniol gros eticheta marcată cu dispozitive electronice, nu se mai declanşează alarma la ieşirea din magazin. Doar că, de această dată, tânăra a exagerat şi a îndesat în rucsac 40 de rochii.

Româncă descoperă metoda perfectă de furat, exagerează şi e prinsă

Tânăra româncă ar fi organizat lovitura până la ultimul detaliu. Studia locul, alegea magazinul și scotea câte haine putea din magazinul respectiv. Însă, la ultima lovitură s-a calicit şi a îndesat în rucsac mai multe haine ca de obicei, fiind prinsă de 

Pe acelaşi subiect

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, din Salerno, a decis să fure din magazinul de îmbrăcăminte "H & M" situat în centrul comercial "Vulcano Buono" din Nola, informează ilmattino.it.

Deşi găsise o strategie foarte simplă de furat, acoperit cu staniol dispozitivele electronice care ar fi declanşat alarma la ieşire din magazin, românca a exagerat cu articolele de îmbrăcăminte, luând în cabină peste 40 de rochii, pe care le-a probat.

Numărul mare de articole vestimentare a trezit suspiciunea angajaţilor

Numărul mare de articole pe care românca le-a luat în cabină pentru probat a trezit suspiciunea angajaţilor magazinului, care au oprit-o la ieşire, deşi alarmele nu au fost declanşate.

Astfel, în rucsacul tinerei au fost descoperite 40 de articole de îmbrăcăminte, rochii, pe care românca evident că uitase să le plătească.

Tânăra a fost reţinută pentru audieri, în vederea catalogării întregii activităţi infracţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Româncă din Salerno descoperă metoda perfectă de furat haine, exagerează şi e prinsă cu 40 de rochii în rucsac