Antena Meniu Search
x

Românce plecate la 'muncă' în Europa, aşteptate de iubiţi la Western Union

Unul dintre cele mai mari dosare de proxenetism din România arată nivelul la care ajung unele românce, puse de iubiţi să se prostitueze în Europa. Aşteptate de iubiţi la Western Union doar pentru a primi bani, tinerele îşi vând trupul în speranţa că se vor căsători cu proxeneţii.

Unul dintre cele mai mari dosare de proxenetism din România arată nivelul la care ajung unele românce, puse de iubiţi să se prostitueze în Europa.

Aşteptate de iubiţi la Western Union doar pentru a primi bani, tinerele îşi vând trupul în speranţa că se vor căsători cu proxeneţii.

Un tânăr din Brăila, cunoscut în lumea interlopă drept 'Iţă', a reuşit, împreună cu mai mulţi prieteni, să câştige sume impresionante de pe urma unor fete pe care le-au pus să se prostitueze în străinătate.

Potrivit debraila.ro, afacerea interlopilor din Brăila a început în anul 2013 şi s-a încheiat abia în anul 2017, atunci când procurorii DIICOT i-au trimis în judecată.

Pe acelaşi subiect

Conform datelor din dosar, proxeneţii primeau des sume de bani, prin intermediul serviciului de transfer Western Union, de la iubitele lor care se prostituau în ţări din vestul Europei.

Româncele puse să se prostitueze trimiteau sume uriaşe iubiţilor prin Western Union

Păcălite că se vor căsători, fetele trimiteau sume uriaşe în ţară

Unele dintre fete au trimis iubiţilor din ţară chiar şi câte 10.000 de euro la o singură tranzacţie.

Totuşi, în general, tranzacţiile erau de la câteva sute până la câteva mii de euro.

Una dintre fetele traficate de proxeneţii din Brăila a ajuns să lucreze într-un bordel cu vitrină la stradă, din Bruxelles.

Tânăra a fost bătută în dese rânduri de iubitul care îi promisese că o va lua de soţie după ce vor strânge bani.

Potrivit datelor puse la dosar, proxenetul a primit, într-o singură tranzacţie, de la cinci românce care se prostituau, suma de 42.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Românce plecate la 'muncă' în Europa, aşteptate de iubiţi la Western Union