Zeci de români, blocaţi ore în şir pe aeroportul din Liverpool: "Fără cazare, fără apă, stăm pe jos!" (Video)

De Cristian Ionescu.
Publicat: 29.06.2019, 17:10.
Actualizat: 22.07.2019, 17:12

Vacanţă cu probleme pentru zeci de români care se întorceau cu avionul din Liverpool, cu destinaţia Iaşi. Deşi aeronava era programată să decoleze la ora 22, în cursul serii de ieri, zborul a fost întârziat în primă fază până la ora 23.

Zeci de români, blocaţi ore în şir pe aeroportul din Liverpool: Fără cazare, fără apă, stăm pe jos! (Video)

Vacanţă cu probleme pentru zeci de români care se întorceau cu avionul din Liverpool, cu destinaţia Iaşi. Deşi aeronava era programată să decoleze la ora 22, în cursul serii de ieri, zborul a fost întârziat în primă fază până la ora 23.

Ulterior, s-a anunţat existenţa unei probleme tehnice la bordul aeronavei, iar călătorii au fost debarcaţi în aşteptarea rezolvării problemei, a precizat pentru Observator un pasager al aeronavei.

Zeci de români, blocaţi ore în şir pe aeroportul din Liverpool: "Fără cazare, fără apă, stăm pe jos!"

O aeronavă Wizz Air, care trebuia să efectueze zborul de la Liverpool spre Iaşi a întâmpinat unele probleme tehnice, iar zeci de români au rămas cu orele blocaţi pe aeroport, în aşteptarea rezolvării problemelor.

Pasagerii români pe aeroportul din Liverpool

"Sunt în aeroport, în Liverpool, Anglia, de ieri de la ora 18. Trebuia să decolăm la ora 22:20, a am fost anunţaţi că este stare de urgenţă în aeroport și trebuie să aşteptăm. Am urcat la bord la 23:00 şi am fost anunțați că avem o mica problemă, iar după multe așteptări, la ora 24, ne-au spus să coborâm, deoarece nu pot găsi un tehnician care să rezolve problema. Ne-au spus că o să găsească o altă aeronavă şi vom fi cazați la hotel. De-abia la ora 5 persoanele cu minori au fost trimiși la hotel, iar cei singuri am rămas până la ora actuală în aeroport. Am fost anunțați că la 13:40 se decolează iar acum 20 de minute iar am fost anunțați că întârziem. Fără cazare, fără apă, fără informaţii, stam pe jos", a precizat pentru Observator un pasager.

Abia astăzi, în jurul orei 18:00, avionul a decolat spre România.

Până la ora publicării acestui articol, compania Wizz Air nu a emis încă un punct de vedere în privinţa evenimentului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.