Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de români pregătesc vizita Suveranului Pontif

Papa Francisc este tot mai aproape de România, iar mii de români au misiuni speciale. O echipă Observartor a ajuns în fabrica din Reghin, unde se lucrează de zor la scaunul papal. Are un design simplu, romantic, care imită şi altarul Catedralei Catolice Sfântul Iosif din Capitală.

de Redactia Observator

la 09.05.2019 , 22:18

Papa Francisc este tot mai aproape de România, iar mii de români au misiuni speciale. O echipă Observartor a ajuns în fabrica din Reghin, unde se lucrează de zor la scaunul papal. Are un design simplu, romantic, care imită şi altarul Catedralei Catolice Sfântul Iosif din Capitală. Între timp, în toată ţara se caută voluntari care să se asigure că vizita Papei va fi impecabilă.

În fabrica din Reghin, designerul lucrează la scaunul papal. Mihai Grama le va realiza pe cele din suita Suveranului Ponfit. La dreapta Sfântului Părinte va sta Arhiepiscopul Ioan Robu, iar la stângă, Cardinalul Pietro Parolin. 

300 de voluntari pregătesc vizita Suveranului Pontif la Bucureşti

Vezi și

Elementele decorative vor fi făcute în stilul romantic, iar modelul tapiţeriei imită un element din pictura altarului Catedralei Sf. Iosif din București. Rozeta centrală redă modelul unor vitralii din catedrală și amintește de legătura pe care o au acestea cu cerul. 

Toţi muncitorii lucrează cu spor pentru ca produsele să fie gata în următoarele două săptămâni. Şi nu doar ei. La Bucureşti, credincioşii s-au înghesuit la înscrierile pentru voluntariat. Trebuie să treacă, însă, şi de un interviu. 

S-au înscris peste 400 de voluntari, din care au fost selecţionaţi 300. 

În toate destinaţiile în care va ajunge Papa Francisc, pregătirile sunt în toi. Şi la Bacău se caută voluntari, iar la Iaşi, primele bilete pentru eveniment au fost tipărite. Atenţie, însă! Dacă participanţii pierd biletul, nu mai pot intra în zonele oficiale. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Sute de români pregătesc vizita Suveranului Pontif