Antena Meniu Search
x

Români care se întorceau acasă, tâlhăriţi într-o benzinărie din Ungaria

Mai mulţi români care se întorceau acasă cu un autocar, din Franţa, au fost tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 30.11.2019, 11:28

Români tâlhăriţi într-o benzinărie din Ungaria, în timp ce se întorceau acasă
Români tâlhăriţi într-o benzinărie din Ungaria, în timp ce se întorceau acasă - Arhivă

Mai mulţi români care se întorceau acasă cu un autocar, din Franţa, au fost tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când românii au plecat cu un autocar al unei firme de transport internaţional din Paris către Bucureşti.

Autocarul cu români a oprit în Ungaria, iar şoferii i-au rugat pe călători să folosească baia benzinăriei dacă au nevoie pentru că cea din autocar nu poate fi folosită.

În momentul în care au coborât, câţiva români s-au întâlnit cu trei hoţi, înarmaţi cu cuţite, care i-au lăsat fără portofele.

Pe acelaşi subiect

"Lângă autocar trei hoţi l-au tâlhărit pe cumnatul meu. Doi l-au ţinut şi unul i-a pus cuţitul la burtă şi i-au luat portofelul. Şoferul a închis uşile, iar toţi au stat şi s-au uitat şi au vrut să îl lase acolo", a scris Lăcrămioara Dănuţ pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Români care se întorceau acasă, tâlhăriţi într-o benzinărie din Ungaria