Antena Meniu Search
x

România a ajuns la două milioane de persoane vaccinate împotriva coronavirusului

Reprezentanţii Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea împotriva Covid 19 (CNCAV) au anunţat, miercuri, că România a ajuns la două milioane de persoane vaccinate împotriva coronavirusului.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 20:24

Vezi și
  • Peste trei milioane de doze de vaccin anticoronavirus au fost administrate în România, până acum.

Asta înseamnă că peste două milioane de români au primit cel puţin o doză de vaccin anticoronavirus. Pragul psihologic a fost depăşit miercuri dimineaţa, în jurul orei 10.00.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială RO Vaccinare. Ceva mai mult de 50% dintre românii vaccinaţi împotriva coronavirusului, respectiv 1.050.694 de persoane, s-au şi imunizat, respectiv au primit ambele doze de vaccin anticoronavirus.

Peste trei milioane de doze de vaccin anticoronavirus au fost administrate în România, până acum

De asemenea, reprezentanţii CNCAV au precizat că, de la începutul etapei de vaccinare, respectiv de la 27 decembrie 2020 şi până în prezent, au fost administrate 3.050.742 de doze de vaccin anticoronavirus.

Patru tipuri de vaccin anticoronavirus au fost aprobate pentru a fi administrate în Uniunea Europeană, respectiv Pfizer BioNTech, Moderna, AstraZeneca Oxford, redenumit între timp Vaxzevria, şi Johnson&Johnson. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » România a ajuns la două milioane de persoane vaccinate împotriva coronavirusului