Antena Meniu Search
x

România a câștigat a doua medalie la Invictus. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul

La Toronto, eroii României fac din nou onoare ţării. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală. E a doua medalie obţinută de ec

Vezi și

La Toronto, eroii României fac din nou onoare ţării. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală. E a doua medalie obţinută de echipa Invictus la competiţia paralimpică din Canada, după ce şi maiorul Laurenţiu Şerban a luat bronzul la atletism.

În faţa a mii de oameni, la Toronto, locotenentul Ciprian Iriciuc a demonstrat, încă o dată, că este un învingător. Au trecut doar doi ani de când a fost rănit în Afganistan. Unul din autovehiculele pe care le verifica a explodat iar, în urma accidentului, Ciprian a rămas cu schije în plămâni. În 4 minute de foc, a câştigat bronzul la proba de canotaj în sală. 

La aceeaşi proba, pe locul 5 s-a clasat plutonierul major Dumitru Paraschiva, din 56 de concurenţi. Pe pista de ciclism, alţi trei reprezentanţi ai lotului României au fost recompensaţi cu aplauze.

Rămas fără un picior și fără vedere la un ochi în 2006, în Afganistan, Costinel Slăniceanu a primit bicileta cu care concurează pe ultima sută de metri. 

550 de militari şi veterani de război din 17 ţări participă la Jocurile Invictus. Prinţul Harry îi susţine ca un adevărat camarad. 

Militarii noştri participă pentru prima oară. Antena 3 şi Asociaţia Povestaşii i-au ajutat să îşi împlinească visul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » România a câștigat a doua medalie la Invictus. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul