Antena Meniu Search
x

Video Românii fac ultimele cumpărături înainte de Crăciun: au luat cu asalt mall-urile şi supermarket-urile

Mai sunt două zile până la Crăciun şi la cum arată magazinele, moşul e încă la cumpărături. Mall-urile au fost pline toată ziua şi nici acum, pe seară, clienţii nu se dau duşi acasă fără toate cadourile.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 22.12.2021, 20:18

Vezi și

În cel mai mare centru comercial din România s-a aglomera destul de tare în ultimele ore, mai ales după ora 17:00, după ce oamenii au ieşit de la muncă. Cea mai mare aglomeraţie se înregistrează în zona supermarket-urilor. Oamenii fac cumpărături pentru masa de Crăciun. E drept nu e la fel de multă lume cum era în 2019, spre exemplu, şi asta pentru că nu toţi oamenii au certificat, iar mulţi preferă să facă cumpărături online.

Mai sunt deschise mall-urile două zile, la fel cum sunt şi supermarket-urilor. Vor ţine deschis inclusiv pe data de 24 decembrie, până la ora 18:00 sau 19:00, în funcţie de fiecare magazin în parte. Pe 25 vor fi toate închise, dar pe 26 decembrie, majoritatea revin la programul obişnuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românii fac ultimele cumpărături înainte de Crăciun: au luat cu asalt mall-urile şi supermarket-urile