Antena Meniu Search
x

Românul condamnat la închisoare pe viaţă după cinci crime odioase comise într-o singură zi a fost pus în libertate!

Beniamin Laichici, românul condamnat la închisoare pe viaţă pentru cinci crime odioase comise într-o singură zi a fost pus în libertate.

Românul condamnat la închisoare pe viaţă după cinci crime odioase comise într-o zi a fost pus în libertate! - adevarul.ro

Beniamin Laichici, românul condamnat la închisoare pe viaţă pentru cinci crime odioase comise într-o singură zi a fost pus în libertate.

Laichici, unul dintre cei mai periculoşi criminali de după Revoluţie, condamnat la închisoare pe viaţă în anul 1998, a fost eliberat condiţionat după ce pedeapsa sa s-a transformat într-una de 25 de ani de închisoare.

Pe 6 martie 1995, Beniamin Laichici a împrumutat o armă de la un coleg de-al său şi a mers cu un taxi de la Deva la Abrud, acolo unde locuiau cumnaţii săi. Totul a pornit de la dorinţa lui Laichici de răzbunare după ce a aflat că soţia sa îl înşela cu şeful unei firme de pază.

Ajuns la Abrud, criminalul l-a ucis pe cumnatul său, Marin Gherasim Sicoe, dar şi pe un vecin de-al acestuia, Ioan Tuhuţ.

Pe acelaşi subiect

După cele două crime, Laichici s-a întors la Deva, acolo unde s-a întâlnit cu colegul său, Gheirghe Pop, căruia i-a cerut să îi mai lase arma pentru a mai ucide şi alte persoane. Pentru că l-a refuzat pe criminal, Pop a fost ucis cu patru focuri de armă.

După câteva ore, Laichici a mers la locul muncă al soţiei sale, un chioşc din zona gării din Deva, acolo unde a împuşcat în cap o tânără care era colegă de serviciu cu soţia sa.

Ultima victimă a criminalului a fost Florian Faur, şeful firmei de pază pe care îl bănuia că are relaţii amoroase cu soţia sa. Crima a avut loc în plină stradă, în faţa Baroului Deva.

După ce a ucis cinci oameni, bărbatul s-a predat la Poliţie, acolo unde a adus şi arma şi cele trei cartuşe pe care le mai avea.

În anul 1998, bărbatul a fost condamnat definitiv la închisoare pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Românul condamnat la închisoare pe viaţă după cinci crime odioase comise într-o singură zi a fost pus în libertate!