Antena Meniu Search
x

Video Românul nevinovat care s-a trezit cu mascaţii peste el povesteşte întreaga scenă. "Vreau totul nou. Nu vreau second, nu vreau să îmi repare"

Mascaţii au greşit scara şi s-au năpustit în casa unui om nevinovat cu pistoale, tonfe şi berbece. Bărbatul era acasă cu fiul de trei ani care a rămas traumatizat şi are nevoie de consiliere psihologică. Adevăratul infractor era doar la un bloc distanţă. Bărbatul nevinovat spune că trupele speciale i-au devastat casa şi cere despăgubiri.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 07:41

Vezi și

Claudiu Halmaci - bărbatul încurcat: Fix aici unde este trotineta m-au pus jos. Aici m-au pus jos.

Bărbatul derulează, terifiat, filmul de groază în care s-a trezit la ora 6:55. Mascaţii înarmaţi până în dinţi i-au bătut cu putere la uşă. Camerele de supraveghere au surprins scena halucinantă.

Românul nevinovat care s-a trezit cu mascaţii peste el 

Claudiu Halmaci - bărbatul încurcat: Au venit cu pistolul către mine şi cu puşca. Nu s-au legitimat, nu m-au legitimat nici pe mine.

Pe acelaşi subiect

Trupele speciale i-au răscolit casa minute bune, până când au primit un telefon. Erau anunţaţi că, de fapt au năvălit pe uşa greşită: dintr-o eroare a procurorului de caz li s-a dat altă adresă. Practic, au greşit scara, locaţia corectă se afla la doar 35 de metri depărtare.

Claudiu Halmaci - bărbatul încurcat: Au intrat, au stat cu mine, apoi după câteva minute, 5-10 minute, au venit şefii şi mi-au zis că au greşit adresa. Că îşi cer scuze, că au greşit adresa şi apoi au plecat.

Apartamentul celui căutat, un tânăr care, împreună cu doi prieteni a spart o maşină, are acelaşi număr, însă e la un bloc distanţă. Momentul demn de cascadorii râsului, când mascaţii îşi iau jucăriile şi se mută din bloc în bloc, în căutarea adevăraţilor hoţi, este surprins pe camere.

În urma lor a rămas un bărbat năucit de cele întâmplate care încerca să-şi liniştească băieţelul de trei ani, traumatizat de intervenţie. Din fericire, soţia şi ceilalţi doi copii plecaseră la ţară cu o seară înainte.

Claudiu Halmaci - bărbatul încurcat: Se trezeşte noaptea, tresare din somn, nu mai mănâncă, doarme foarte mult.

Omul, care nu a avut niciodată probleme cu legea, e hotărât să ceară despăgubiri.

Claudiu Halmaci - bărbatul încurcat: Nu vreau să îmi repare absolut nimic, vreau totul nou. Nu vreau second, nu vreau să îmi repare, totul nou.

Nu este pentru prima dată când în România poliţiştii sparg uşa unor oameni nevinovaţi. Un bărbat din Dolj s-a trezit cu trupele speciale peste el, tot după ce au greşit adresa.

Iar la finalul anului trecut un tânăr a fost confundat cu unul dintre suspecţii din cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. Bărbatul avea o singură vină: purta acelaşi nume cu unul dintre cei căutaţi- Laurenţiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Românul nevinovat care s-a trezit cu mascaţii peste el povesteşte întreaga scenă. "Vreau totul nou. Nu vreau second, nu vreau să îmi repare"