Antena Meniu Search
x

Video Filmul descinderii de coșmar din Reșița. Tată și băiatul lui de 3 ani, terifiați de mascații care au greșit adresa: "Deschide, poliția! Pușca la cap"

Descindere de coşmar în Reşiţa. Un bărbat şi băieţelul lui, în vârstă de doar 3 ani, s-au trezit cu mascaţii în casă, în zorii zilei, după ce poliţiştii au greşit adresa. Mai mulţi luptători înarmaţi au dat buzna în locuinţă şi l-au pus la pământ pe proprietar, ba chiar l-au ameninţat cu pistolul, totul sub privirile îngrozite ale copilului care ţipa şi plângea. Şi casa ar fi fost devastată, în căutarea unor probe. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Totul s-a încheiat după ce un poliţist a vorbit cu un superior la telefon şi a realizat că nu au intrat în casa celui pe care-l căutau. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 29.02.2024, 13:55

Vezi și
  • Claudiu Halmaci, victimă: La ora 6.55 m-am trezit cu nişte lovituri foarte puternice în uşă, ţipete: Deschide, poliţia! Am deschis ușa, au intrat forțat peste mine, mi s-a rupt ușa de la intrarea în apartament, au intrat prin camere peste tot în tot apartamentul, mi-au rupt ușile de la dulap. M-au pus jos pe burtă, mi-au pus pistolul la cap, pușca la cap... Mi-au speriat copilul foarte tare, copil de 3 ani și jumătate.

Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, după ce bărbatul a povestit pe o reţea de socializare prin ce a trecut, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin a lovit din nou. A dat un comunicat de necrezut în care se precizează că încă verifică dacă mascaţi au greşit adresa. Chiar dacă în acelaşi comunicat se arată că, de fapt, erau căutaţi nişte hoţi cu vârste mult mai mici faţă de cea a victimei peste care au intrat. 

Filmul descinderii care a dat peste cap viața unei familii din Reșița

 În zorii dimineții de 23 februarie, la puțin timp trecut de ora 6 și 30 de minute, familia Halmaci din Reșița s-a trezit cu lovituri puternice în ușă și cu somații pe un ton ridicat. În apartamentul la ușa căruia se adunaseră cel puțin 6 polițiști mascați și înarmați până în dinți cu pistoale, puști, tomfe și berbeci, se aflau proprietarul - Claudiu H. împreună cu fiica acestuia în vârstă de 3 ani. Din fericire, fiind vineri, soția și ceilalți doi copii minori plecaseră de joi seara la bunici la sat.  

Speriat, trezit din somn cu lovituri și bubuituri în ușă, omul a realizat că avea la ușă o grupă de polițiști nervoși și grăbit ca să nu rămână fără ușă, a deschis-o. Moment în care în casă au năvălit "mascații" de la poliție. Omul a fost trântit la pământ, i s-a pus pistolul la cap, a fost amenințat cu o pușcă "să nu miște". Asta în pofida faptului că proprietarul striga că nu a făcut nimic și că nu se simte vinovat de nimic. Ba mai mult, când a cerut să i se arate mandatul de percheziție și descindere, mascații au devenit și mai violenți și au început să răscolească prin dulapuri, să răstoarne sertarele și - efectiv - să răscolească prin casă. Și toate acestea sub privirile îngrozite și în urletele de groază ale fiicei de doar 3 anișori.

Nebunia s-a oprit în momentul în care unul dintre polițiști a vorbit la telefon "cu cineva" și și-a anunțat colegii că au primit o adresă greșită. Adică au dat buzna și au băgat groaza în cine nu avea nici o vină. În acel moment "mascații" și-au strâns "" și au parasit în grabă apartamentul devastat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul descinderii de coșmar din Reșița. Tată și băiatul lui de 3 ani, terifiați de mascații care au greșit adresa: "Deschide, poliția! Pușca la cap"