Antena Meniu Search
x

4 ani de închisoare cu executare pentru fiica lui Iosif Rotariu, în primă instanţă. Tânăra a bătut un copil la grădiniţă şi i-a rupt piciorul (Video)

Romina, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în primă instanţă, pentru că a bătut un copil până i-a rupt piciorul, în grădiniţa la care lucra ca îngrijitoare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.04.2019, 19:29

Vezi și

Romina, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost condamnată la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în primă instanţă, pentru că a bătut un copil până i-a rupt piciorul, în grădiniţa la care lucra ca îngrijitoare.

Magistraţii Judecătoriei Timiş au obligat-o şi la plata unor despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, faţă de 500.000 de euro, cât ceruseră părinţii copilului bătut drept daune morale.

Fiica lui Iosif Rotariu condamnată la 4 ani de puşcărie cu executare, în primă instanţă

Pe lângă condamnarea de 4 ani şi 4 luni, instanta i-a interzis Rominei Rotariu să mai exercite profesia de educator/ingrijitor de copii sau de a desfasura vreo activitate platita care implica supravegherea copiilor, pe o perioada de 5 ani de la executarea pedepsei.

"Inculpatul va executa pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare, în regim de detenţie. În baza art. 45 C.pen., art. 66 alin. 1 lit. a), b) şi g) C.pen., interzice inculpatei ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de fi tutore sau curator, dreptul de a ocupa funcţia sau de a exercita profesia ori meseria de educator / îngrijitor de copii sau de a desfăşura o activitate remunerată care implică supravegherea copiilor, pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate", a comunicat instanţa.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » 4 ani de închisoare cu executare pentru fiica lui Iosif Rotariu, în primă instanţă. Tânăra a bătut un copil la grădiniţă şi i-a rupt piciorul (Video)