Antena Meniu Search
x

O tânără din Oneşti a rămas fără sute de mii de euro, bani primiţi de la un american care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea

Roxana Andreea Rotaru, o tânără de 23 de ani, din Oneşti, a rămas fără câteva sute de mii de euro, bani primiţi de la un american de 63 de ani care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea într-un salon de masaj din Italia, după ce procurorii i-au acuzat pe cei doi de spălare de bani.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.11.2019, 11:01

Roxana Andreea Rotaru, o tânără de 23 de ani, din Oneşti, a rămas fără câteva sute de mii de euro, bani primiţi de la un american de 63 de ani care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea într-un salon de masaj din Italia, după ce procurorii i-au acuzat pe cei doi de spălare de bani.

Viaţa tinerei din Oneşti s-a schimbat atunci când l-a cunoscut pe Jay B. Linville, un american în vârstă de 63 de ani, din Florida, moştenitor al unei afaceri de zeci de milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut într-un salon de masaj din Milano, atunci când americanul s-a îndrăgostit nebuneşte de româncă.

Pe parcurs ce timpul a trecut, cei doi au continuat relaţia, iar americanul a început să îi trimită româncei sume uriaşe de bani. Aşa a ajuns ca tânăra din Oneşti să aibă într-un cont bancar aproape 600.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, autorităţile române s-au autosesizat şi au demarat o anchetă, bănuind că americanul spală bani împreună cu iubita lui româncă.

Roxana Rotaru, tânăra din Oneşti care a primit o avere de la un american

Prinsă cu o filă cec de 2.000.000 de dolari, în Braşov

Pe 26 septembrie 2018, viaţa Roxanei s-a schimbat din nou, atunci când banca la care avea banii a somat-o să îşi lichideze contul.

Tânăra a mers la bancă şi şi-a scos restul de bani, respectiv 231.200 de euro, fiind oprită de poliţişti şi procurori imediat după ce a ieşit din banca din Braşov.

Roxana Andreea Rotaru este bănuită de spălare de bani împreună cu iubitul american

Anchetatorii i-au confiscat toţi banii şi au găsit asupra ei o filă cec în valoare de 2.000.000 de dolari, bani pe care tot iubitul american i-ar fi trimis.

De atunci şi până în prezent, procurorii şi poliţiştii din Braşov au încercat să găsească dovezi că americanul şi românca sunt implicaţi într-o afacere de spălare de bani, însă nu au reuşit să strângă suficiente dovezi, notează libertatea.ro.

Roxana Rotaru este cercetată pentru spălare de bani de procurorii din Braşov

Americanul, tatăl a opt copii, este moştenitorul unei firme de ouă şi găini pe care a înfiinţat-o tatăl său şi pe care a vândut-o.

În urma tranzacţiei, americanul a câştigat peste 35 de milioane de dolari, bani cu care a început să călătorească prin întreaga lume împreună cu iubita lui din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O tânără din Oneşti a rămas fără sute de mii de euro, bani primiţi de la un american care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea