Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ryanair anulează 190 de zboruri în Europa

Compania aeriană Ryanair a anunţat că a anulat pentru vineri, 28 septembrie 2018, 190 de zboruri, aproximativ 8% din totalul de 2400 de curse regulate ale companiei.

de Redactia Observator

la 25.09.2018 , 20:17

Compania aeriană Ryanair a anunţat că a anulat pentru vineri, 28 septembrie 2018, 190 de zboruri, aproximativ 8% din totalul de 2400 de curse regulate ale companiei, anunţă BBC.

Compania aeriană și-a adaptat programul în fața acțiunilor de grevă luate de sindicatele din Spania, Belgia, Olanda, Portugalia, Italia și Germania.

Compania aeriană irlandeză spune că acest lucru va afecta 30.000 de pasageri, care au fost anunțați prin mesaje text și e-mail. Ryanair declară că regretă cu sinceritate aceste întreruperi inutile.

Articolul continuă după reclamă

Ryanair a declarat că a făcut progrese semnificative în ultimele săptămâni prin negocieri sindicale, printre care se numără acorduri cu echipaje de zbor din Irlanda, Marea Britanie, Italia și Germania.

Compania precizează, în ultimele două săptămâni, a propus măsuri similare sindicatelelor din Belgia, Olanda, Spania, Portugalia și Germania.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Ryanair anulează 190 de zboruri în Europa